Втікала від поліцейських: у Рівному відшукали зниклу 12-річну дівчинку

Рівненські правоохоронці оперативно повернули додому малолітню "утікачку".

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Рівненській області.

Менше доби знадобилося ювенальним поліцейським, аби розшукати «згубу». Протиправних дій відносно дівчинки не вчинено. Її повернули за місцем проживання, а на матір склали черговий протокол.

Нагадаємо, до поліції надійшло повідомлення від 42-річної матері, що близько 16 години пішла з дому та не повернулася 12-річна донька.

Розшукові заходи тривали усю ніч. Ювенальні, дільничні та патрульні поліцейські прочісували вулиці обласного центру, аби встановити перебування малолітньої. У результаті пошуків ювеналам вдалося розшукати рівнянку. Дівчинку побачили на вулиці Льонокомбінатівській неподалік місця проживання. Утім, побачивши поліцейських — малолітня кинулася навтьоки.

«Втікачку» повернули за місцем проживання. Під час проведення профілактичної бесіди поліцейські з’ясували причину зникнення. Дівчинка розповіла, що ночувала у подруги, а не йшла додому, бо загубила ключі і боялася що отримає «на горіхи».

За неналежне виконання своїх батьківських обов’язків на матір малолітньої поліцейські склали адмінпротокол за частиною 2 статті 184 КУпАП.

Ми писали раніше: У Рівному матір розшукує 12-річну доньку, яка пішла з дому

Читайте також