Взяла участь в унікальному проекті: рівнянка схудла на 41 кг за 30 днів

У Рівному нещодавно завершився перший сезон проекту #ТиЗможешЗіЩедрик. Головною метою якого було показати, що можна худнути смачно і корисно з натуральною молочною продукцією.

Організувала проект рівненська компанія "Щедрик". Першою учасницею стала Мирослава Бійчук. Дівчина стартувала з вагою 156 кілограмів. Через три місяці, після закінчення проекту, її вага становила 115 кілограмів. Мирослава за 90 днів схудла на 41 кг, але планує худнути і надалі.

"Мирослава - наша колега і просто звернулась за допомогою у схудненні, чисто по-людськи і так у нас за ніч народився проект, котрий, переконана, змінить на краще не одне життя. Головною мотивацією для неї стала публічна відповідальність, і це дуже круто спрацювало. Оскільки зараз доволі часто звучить інформація, що на молочці не схуднеш, тому ми вирішили ось таким чином розвіяти цей міф і будемо продовжувати боротись із нав'язаними блогерами і стереотипами. Ціль була створити кращу версію учасниці, і це стосується не лише цифри на вагах, а і внутрішнього стану в першу чергу. Для нас в пріорітеті здоров'я", - розповіла нашим журналістам директорка з розвитку ТМ Щедрик Марія Рудомська-Воронцова.

Перший сезон #ТиЗможешЗіЩедрик - це пілотний проект, який тривав із березня по червень 2021-го року. Упродовж сезону з'являлись охочі взяти участь. Тож цей проект матиме продовження.

"Ми нічого наперед не знімали і робили все в процесі. Зараз вже є чітке бачення того як це має бути. Якщо все вийде, як плануємо, другий сезон буде ще більш вражаючий і значно спекотнішийя", - додала Марія Рудомська-Воронцова.

Читайте також