Як чай із м`ятою допомагає скинути зайві кілограми

Фото - відкриті джерела

Властивості м'яти зменшують тягу до їжі, рятують від перекусів і сприяють схудненню.

М'ятний чай є одним з найпопулярніших. Він допомагає від проблем з шлунком, надає заспокійливу дію. Компрес з цього чаю, прикладений до скронь, полегшує головний біль.

Є ще шампуні, гелі і лосьйони з м'ятою. Коротше, мало ще якась трава і вироби з неї настільки затребувані. А згідно з останніми дослідженнями, м'ята допомагає боротися із зайвою вагою!

М'ята зменшує апетит

Доведено, що чай з м'яти перцевої пригнічує відчуття голоду і тягу до їжі. Напій з цієї трави стимулює роботу печінки, прискорює метаболізм жирів, що і стримує апетит.

При заварюванні в окропі м'ята виділяє ефірні масла, флавоноїди, дубильні і гіркі речовини, які можуть обдурити голодний шлунок. Так що наступного разу, перед тим, як обшукати холодильник в пошуках чого-небудь смачного, зверніть увагу на листя м'яти.

Худнемо зі смаком

Загалом, якщо хочете схуднути, заваріть собі вранці більше м'ятного чаю і пийте його протягом дня. Важливе правило: не економте на листках! Чим міцніше заварка, тим краще.

Щоб отримати більше вітаміну С, і прискорити спалювання жиру, додайте в м'ятний чай часточку лимона. У спеку добре працює холодний чай з льодом. Головне, пити його без цукру і інших калорійних добавок.

М'ятні продукти

Не тільки чай з м'яти допомагає боротися із зайвою вагою. Інші м'ятні продукти, такі як жувальна гумка, льодяники і зубна паста, також пригнічують апетит! Але, в порівнянні з напоєм, вони не гарантують достатньої гідратації.

Існує багато рецептів рецептів з м'ятою. Ця трава надає особливий ефект йогурту або смузі. А якщо додавати м'яту в свій фруктовий салат, то користь така ж, як і від чаю.

Читайте також