Як носити вишиванку щодня: топ-5 оригінальних ідей (ФОТО)

Ілюстративне фото

Цьогоріч в Україні День вишиванки святкують 20 травня. Якщо кілька років тому вишиванку одягали лише на національні свята, то зараз цей елемент народного вбрання модно носити на щодень. Як поєднувати вишиванку з буденним одягом та як виглядати у ній стильно - читайте у статті.

Сукня і джинси

Ні, це не повернення тренду нульових, а, власне, новий мікс повсякденного та святкового. Обирати ліпше широкі моделі джинсів, на кшталт палаццо чи кльош. Сукню – обов’язково з розрізами. Тоді образ не буде видаватись надто об’ємним чи незрозумілим.

Вишита сукня ETNODIM, джинси WhyNotDenim

Світлий костюм і контрастна сорочка

Костюми пастельних відтінків вимагають яскравих акцентів. Чому б не зробити таким акцентом вишиванку? У такому образі можна запросто прийти до офісу зранку, а ввечері увірватись на гучну вечірку. Стильно, зручно й практично.

Костюм N&M, вишиванка Зерно

Етносукня максі

Сукні максимальної довжини самі по собі виглядають цілісно. А якщо додати ще й етномотиви, то вважай маєш готовий лук. Доповнюй його однотонними деталями без зайвих візерунків чи принтів. Наприклад білі кроси чи лофери і яскравий верхній одяг.

Сукня Shkoura, тренч Season

Сорочка зі спущеними плечима та аксесуари

Тренд на спущені плечі часто потрапляє до списку літніх. Тому цього сезону подібну вишиванку точно варто носити частіше. Аби ще більше акцентувати на портретній частині образу, доповни лук стильною контрастною хусткою на шиї.

Вишиванка Kozzachka, джинси minim, хустка Zitkani

Яскрава вишита сукня

Хто сказав, що вишиванка – це про червоний орнамент на білому тлі? Сьогодні можеш сміливо обирати фуксію, смарагдовий, блакитний чи, наприклад, жовтий з чорним. Такий образ можна доповнити босоніжками на підборах і стильним капелюшком, а потім відправлятись гуляти улюбленим містом.

Вишита сукня 2KOLYORY

Джерело - РЕДАКЦІЯ 23-59

Читайте також