Як обирають чоловіків жінки різних знаків Зодіаку?

У кожної поважаючої себе дівчини є свій еталон чоловіка. Саме з цим еталоном вона і звіряє своїх кавалерів, перевіряючи, чи відповідають вони її вимогам. І кожен раз вибирає один і той самий типаж чоловіків. А яких чоловіків вибираєте Ви?

Овен

Дівчата-Овни вибирають чоловіка, якого не соромно в люди вивести. Але, щоб ви розуміли, чоловік, якого не соромно вивести в люди – це не той, який після п’ятої чарки не починати розповідати анекдоти про поручика Ржевського, видаючи їх за історії з життя, і не той, хто не хамить офіціантам. Це розумний, ерудований, ввічливий і дотепний чоловік. І гарний, і багатий, простіше кажучи, це ідеальний принц, який дістанеться тільки панночці-Овнові. Тому що принц цей напевно занадто багато про себе уявляє, а збити пиху з нього може тільки панночка-Овен.

Телець

Дівчата-Тельці вибирають собі чоловіків, занесених до Червоної книги. Просто вимираючий вид, причому, не з причини того, що це цінний трофей, а тому, що вид цей до життя абсолютно не пристосований. З одного боку, це класичний Справжній Мужик, у якого тестостерон з вух капає, а з іншого – абсолютний роздовбай. Такий коктейль зіб’є з ніг будь-яку, але тільки не панночку-Тельця: вона так і буде все життя мірятися силами зі своїм милим Справжнім мужиком-роздовбаєм і всіляко його мотивувати. І все тому, що для Тельця це дуже весело. Своєрідне у них почуття гумор …

Близнюки

Дівчата-Близнюки вибирають невідому тваринку. Ну, з точки зору Близнюків невідому, звичайно. Дівчата-Близнюки надзвичайно проникливі і зазвичай всіх бачать наскрізь, тому і вважають, що більшість чоловіків – нестерпно нудні типи. Інша справа якийсь замкнутий чоловік, нездатний на нормальні людські емоції.

Панянки-Близнюки підозрюють, що там, під цією крижаною бронею, має ховатися щось надзвичайно цікаве, а тому хапають за першого ліпшого і починають захоплено його любити, а заодно препарувати: ну що там, що там за таємниці всередині? Таємниць зазвичай не виявляється, що, втім, не дуже засмучує Близнюків: вони оптимісти і вірять, що колись їм попадеться горішок з ядром.

Рак

Дівчата-Раки вибирають статусних самців. Причому статусних не з точки зору дурною людської цивілізації, а з точки зору мудрої матінки-природи: найкращий чоловік для панянки-Рака – це чоловік, якого жадають всі інші жінки, і всі хочуть від нього сина і дочку. І зовсім не тому, що панночці-Раку дуже потрібно, щоб всі їй заздрили: навпаки, панянка-Рак терпіти не може зайвої уваги до своєї персони, а негативну увагу не любить взагалі ніхто.

Але заради статусного самця можна і потерпіти. Просто тому, що панночка-Рак не вибирає собі чоловіка для роману. Панночка-Рак вибирає собі чоловіка, з яким відразу можна все, в сенсі – заміж.

Лев

Левиці взагалі не вибирають чоловіків. Вони “дають шанс”. Причому не часто, тому що обранець повинен мати воістину видатні якості: з одного боку, він повинен бути крутішим за всіх за всіма параметрами, а з іншого – не бути крутішим самої Левиці, тому що інакше як же він буде їй поклонятися? Але іноді Левиця може дати шанс комусь звичайному, з числа своїх самих жалюгідних васалів.

І цей «васал» може вважати, що йому пощастило. Левиця його потім кине, звичайно, але тільки тоді, коли навчить жебрака бути принцом. А навчить обов’язково, можете в цьому не сумніватися. Ну просто тому, що Левиці правда дуже круті.

Діва

Діва вибирає собі еталонного красеня. Такого, щоб при першому ж погляді на нього серце завмирало і провалювалося кудись. Тому що тільки досконала чоловіча краса здатна змусити Діву вимкнути мозок.

Насправді ж середньостатистичній Діві потрібно приблизно 30 хвилин для того, щоб розібрати на складові особистість середньостатистичного чоловіка, уважно вивчити, проаналізувати, приміряти до свого життя, визнати придатною і зібрати назад. І лише після всього цього включити режим «ах, я втратила голову від його краси!». Причому, усвідомлено включити, щоб ви розуміли.

Терези

Дівчата-Терези вибирають простих хлопців. Зовсім простих. Просто одноклітинних. Саме з таким вона і буде щаслива. Тому що прекрасні пориви її тонкої душі потрібно чимось врівноважувати. Ну, щоб в її внутрішньому всесвіті зберігався ідеальний баланс.

Тому панянка-Терези вибирає собі веселого і доброго хлопця, якому абсолютно чужий снобізм. І взагалі йому все чуже, крім пива, сосисок-гриль і газети «Спорт». Зате у нього маса інших позитивних рис. Він може котика з дерева зняти, наприклад, при цьому не питаючи у панянки-Терезів, хто буде його відмивати, годувати і лікувати.

Скорпіон

Дівчата-Скорпіони вибирають складних чоловіків. Не таких, як всі. Невизнаних геніїв, латентних психопатів, переконаних мізантропів і творчих алкоголіків. Чудовиськ, в загальному. Всіх тих, від кого інші знаки біжать, як від вогню, тому що ЦЕ вище їхньої сил. А панночка-Скорпіон просто нарешті знаходить того, хто їй під силу. Рівного їй. Тому що вона сама вміє перетворюватися на чудовисько, коли до неї приходить таке бажання. На щастя, бажання приходить не дуже часто (і тому ми всі ще живі).

Стрілець

Дівчата-Стрільці вибирають чоловіка, з яким їм цікаво. З яким все життя перетвориться в нескінченне свято з сюрпризами, блекджеком і смаколиками. І тому всі інші знаки люто заздрять Стрільцям: життя панянки-Стрільця і ??без чоловіків сповнене цікавих подій і пригод, тому вибирає Стрілець тільки кращих з кращих.

Тих, про кого деякі навіть мріяти бояться. Втім, в цьому випадку заздрісникам краще триматися поруч з панянкою-Стрільцем: вона все одно скоро знайде собі когось цікавішого, а преміальний принц залишиться не при справах, і його можна буде привласнити. Якщо, звичайно, комусь, крім Стрільця, потрібен преміальний принц з адреналіновою залежністю.

Козоріг

Дівчина-Козоріг, зазвичай, Залізна Леді, але тільки зовні. Усередині вона звичайна жива жінка, і їй потрібен чоловік, який самостійно зрозуміє її почуття. Інша справа, що цьому чуйному чоловікові зазвичай доводиться пояснювати все інше: як прокидатися по будильнику, як заробляти гроші, як купувати продукти.

Тому що цей самий чуйний чоловік, швидше за все, виявиться якимось там музикантом, поетом або актором. Повністю зануреним у творчість. І дівчина-Козоріг – єдина, хто здатна виносити побутову безпорадність творчої особистості.

Водолій

Дівчина-Водолій вибирає міцного господарника. Вона впевнена, що цей світ прекрасний, але недосконалий, а для повної досконалості з нього потрібно прибрати все те, що щодня вимагає від панянки-Водолія неможливого: щоб вона перестала, нарешті, літати в хмарах і зайнялася нудними, але необхідними побутовими справами.

Саме тому панянка-Водолій із задоволенням делегує ці обов’язки чоловікові, який вміє все: заробляти гроші, лагодити розетки, готувати борщ і робити уколи коту. І будити вранці панночку-Водолія. Що, треба зауважити, майже подвиг.

Риби

Дівчата-Риби вибирають турботливого чоловіка. Що завжди валить у здивування всі інші знаки, адже навколо чарівної Рибки завжди плавають усміхнені акули: мільйонери, аристократи і сильні світу цього. Вибирай – не хочу! Ось Рибка і не хоче, а вибирає собі якусь непоказний оселедець, і тоді всі інші знаки кричать: «Та що вона в ньому знайшла?!»

А Рибка знайшла чоловіка, який стане їй рідною матір’ю. Тобто буде все життя носити свою Рибку на руках, годувати, одягати, взувати. Ну і все інше теж буде робити він. А Рибка буде просто красиво вередувати.

Читайте також