Як підкорити серце чоловіка: 6 секретів

Здається, жінки постійно шукають секрет до завоювання серця чоловіка, та так, щоб він залишився з тобою назавжди. Насправді ж існує два типи чоловіків: ті, які обожнюють свою дівчину і готові зробити для неї все і ті, які не є прихильниками відносин і навіть якщо знаходяться в них, то явно не хочуть нічого серйозного.

Останні часто знаходять виправдання у вигляді «Мені зараз потрібно зосередитися на своїй кар’єрі», «Я поки не готовий до серйозних стосунків» і так далі. Причому вони самі в це вірять – просто тому, що не відчувають тебе своєю жінкою.

1. Покажи йому свою пристрасть.

Чоловікові потрібно хотіти тебе, сумувати за тобою, відчувати пристрасть.  Використовуй свої жіночні якості, щоб контрастувати з його чоловічої натурою.

2. Поважай його.

Повага – це основа будь-яких відносин, які готові пройти випробування часом. Повага допомагає зберегти відносини, навіть коли кохання охололе і проходить пристрасть. Багато чоловіків одружуються швидше на жінці, яка поважає його, ніж яка любить.

Визнач для себе, чому ти поважаєш свого чоловіка? Чому ти можеш пишатися? За що ти можеш його похвалити? А тепер скажи йому про це. Не потрібно повторювати йому, що ти його любиш – говори, чому ти його любиш.

Ще один спосіб виявити повагу – це вибачатися, коли ти робиш помилку або говориш щось не те. Відносини важливіше, ніж его. Коли чоловік знає, що ти поважаєш його характер, він підпустить тебе ближче до своєї душі.

3. Створити для нього безпечний простір.

Йому потрібно відчувати себе емоційно безпечно. Для цього контролюй свій гнів, скепсис, сарказм. Він повинен відчувати свободу бути собою поруч з тобою.

Довіряй йому і він буде відчувати, що може довіряти тобі. Відкривайся йому і це надихне його відкриватися тобі.

Ще він повинен знати, що ти не осуджуєш його й не критикуєш. Йому важливо відчувати твою підтримку, прийняття, знати, що ти на його стороні, що ти не розкажеш іншим про його помилки.

4. Мотивуй його.

Чоловіки люблять, коли їм кидають виклик. Це їх інстинкти – доводити свою мужність, конкурувати і змагатися.

Як це робити? Для цього у тебе повинні бути свої тверді цінності – знати, що для тебе важливо, і не йти на компроміс в цьому. Це створює виклик для чоловіка. І якщо він десь порушує твої кордони, будь сміливою сказати про це. Те, що ти можеш постояти за себе, змусить його бути кращим для тебе.

5. Прийми свою жіночність.

Чоловік повинен відчувати захват і інтерес, коли він думає про тебе. Жінки часто соромляться своєї емоційності і непередбачуваності, але ці жіночі якості насправді привабливі для чоловіків.

6. Підтримуй його цілі.

Якщо у нього вже є мета, мрія, план – підтримуй їх. Якщо він ще їх не знайшов, спонукає його знайти себе, повернутися до хобі, які він закинув, спробувати щось нове, знайти свою пристрасть! А потім хвалися їм перед іншими. Щоб завоювати серце чоловіка, потрібно підтримувати те, чого хоче його серце.

Читайте також