Як поводяться різні знаки Зодіаку, коли розлюбили

Фото - ілюстративне

Овен

Можна вважати, що Овни, які розлюбили, не ведуть себе ніяк, оскільки людський мозок - інструмент недосконалий: нервовий імпульс рухається з жалюгідною швидкістю 250 км / год, тому поки ти там будеш обробляти інформацію на предмет підозріло пісної пики Овна, Овен встигне заявити, що все скінчено, а якщо комусь потрібні додаткові пояснення, зверніться в «Спортлото». Ну і все, власне. В цілому відносини з Овном в цьому ключі дуже і дуже зручні, якщо, звичайно, тобі подобається раптово отримувати лопатою по спині.

Телець

Телець буде скандалити і загладжувати провину, скандалити і загладжувати провину. Цей нескінченний цикл повторюється, поки одного разу Тельця не знудило на цих інфернальних гойдалках і він не піде без шапки в ніч холодну, грюкнувши дверима назавжди. Тут справа в тому, що розлюбив Телець чи ні, неважливо, його в будь-якому випадку потрібно як слід дістати і довести до ручки: просто так Телець не йде. Це ж як - просто так кинути все, що нажито непосильною працею ?! Ні вже! Дайте мені привід! Ну, а якщо найдорожча половина приводу давати не хоче, Телець доведе себе сам. Скандалитиме і загладжувати провину, скандалитиме ...

Близнюки

Близнюки мовчать. Близнюки правда здатні замовкнути. Більш того, вони здатні мовчати довго і, що найголовніше, дуже красномовно. Але навіть якщо ти не в змозі зчитувати ніякі невербальні посили, включаючи влучно кинуту в весільний сервіз табуретку, засмучуватися нема чого: досить запам'ятати просте правило: «Мовчить - значить не любить».

Рак

На превеликий жаль, зрозуміти, що Рак розлюбив, не можна ніяк, якщо ти, звичайно, не медіум (але якщо ти медіум, його доведеться спочатку вбити і тільки потім викликати його привид на відверту розмову). Перше, що роблять Раки, коли розлюбили, - починають потихеньку задкувати на безпечну відстань. Тому що знати, що там у Рака всередині, дозволено тільки близьким і коханим, а ти вже ні те ні інше - сюрприз! Єдиний варіант зрозуміти, що справа пахне гасом, - раптово не виявити жодних слідів присутності Рака в доступному для огляду сьогоденні.

Лев

З Левом все просто: Лев перестає дарувати подарунки. Причому з точки зору Лева його царська увага - теж подарунок, і якщо ти раптово відчуваєш себе порожнім місцем, швидше за все, це воно. Але вимагати поклоніння, що характерно, Лев не тільки не перестає, але і робить це вдвічі сильніше: якщо улюбленим дозволено смикати царя за хвіст, то ті, кого Лев більше не любить, повинні безупинно робити «Ку» до отримання подальших інструкцій. За це небесна канцелярія виносить Левам особливу подяку: після такого розлюбити його - нікчемна справа!

Діва

Діва буде нудити, бурчати, тикати тебе паличкою, пред'являти претензії, вимотувати душу і рубати хвіст по частинах. Роками! Десятиліттями! Відносини будуть агонізувати, а Діва буде клопітно прикладати до них то дефібрилятор, то задушливий прийом. Тому що визначитися: таки пройшла любов або ще ні і чи була вона взагалі, - Діва не може, логіці це не піддається. А в емоційній сфері Діви темно, тихо, холодно і мертві з косами стоять. І, на жаль, Діву простіше вбити, ніж отримати чітку відповідь на питання «Ти що, мене більше не любиш?»

Терези

Підступний, підступний знак! Терези починають занадто активно демонструвати свою любов і ніжність, щоб ніхто не здогадався, що вони розмірковують: люблю чи вже ні? Проблема в тому, що на Терезів періодично накочує друга, третя, двадцять п'ята хвиля закоханості, і тоді вони теж починають активно демонструвати любов і ніжність. Загалом, зрозуміти, що Терези розлюбили, неможливо категорично. З іншого боку, воно й на краще: поки вони там будуть вирішувати, говорити тобі про це чи ні, ще сто раз передумають на предмет нелюбові.

Скорпіон

Скорпіон, як відомо, завжди Д'Артаньян і один розумний. У раптову смерть любові винуватим він існувати не може, а значить, що? Правильно, винна інша сторона. Якщо тобі раптом здається, що все зло в світі від тебе, тобі не здається. Це перший акт драми «Скорпіон розлюбив». Щиро рекомендуємо зробити ноги в антракті, тому що в другому акті Скорпіон кому-небудь вирве серце. І щось нам підказує, що не собі коханому.

Стрілець

Стрілець починає вимагати свободи, навіть якщо її ніхто і не обмежує. Повідомляєш, що будеш нудьгувати, поки Стрілець у відрядженні? Це його душить! Питаєш, в який день на цьому тижні Стрілець планує стирчати в барі до ранку? «Не смій мене контролювати!» Просиш заскочити за хлібом після роботи? «Де підписаний мною контракт на роботу кур'єром ?!» «Ти скоро вийдеш? Мені теж в туалет треба ... »-« Не смій порушувати мої особисті кордони! » Ось тому зі Стрільцями всі і розлучаються легко: таке любити взагалі неможливо, як знаєш.

Козеріг

Класика жанру: Козеріг починає вести себе підозріло. Ні, не так: підозріло. Оскільки все, що робить Козеріг, передбачувано приблизно так само, як передбачуваний схід сонця, будь-яка зміна в його поведінці говорить про те, що цей кінь здох. Але злазити цю секунду не рекомендуємо: іноді кінь воскресає, якщо його правильно пришпорити, тому що раптове згасання любові було непередбачуваним і для Козерога теж, а цього Козероги не люблять. Ну і в крайньому випадку в цій позі завжди можна поспати ще рік-другий.

Водолій

Водолії нікому в цьому не зізнаються, але насправді вони справжні романтики. І якщо ти помічаєш, що записочки з віршами, раптові сюрпризи і прогулянки за ручку закінчилися, а питання «Де борщ?» і «Куди поділися гроші?», навпаки, почалися, роби негайний відступ. Тому що це тільки перший етап. Другим етапом Водолій побажає випити з тебе літр-другий кровиночки в якості компенсації за безцільно прожиті роки.

Риби

Риби картинно страждають. Ми хочемо сказати, ще більше страждають і ще більш картинно, ніж зазвичай. Вони пускаються в сентиментальний тріп за спогадами про прекрасні минулі дні, поливають сльозами ваші спільні фотографії з перших побачень і запитують у ясеня, де вони згорнули не туди. Таким чином пояснюватися з предметом колишньої любові Рибам ніколи не доводиться, тому що предмет самостійно робить ноги: дивитися на це все абсолютно нестерпно. Той самий випадок, коли ти ніби й ні при чому, але соромно за цей апогей вульгарності буде саме тобі.

Читайте також