Як поводяться знаки Зодіаку, коли їм розбивають серце

Фото - ілюстративне

Овен

Він зустрічається з якомога більшою кількістю партнерів. Він продовжить нагадувати собі, що він – знатний трофей, який потрібно завоювати, і не заспокоїться, поки не знайде того, хто ставиться до нього відповідно.

Телець

Він обрубає всі контакти і все, що нагадує йому про цю людину. Він вірить в прислів’я: «з очей геть, із серця геть», і буде триматися подалі від будь-якої дрібниці, яка нагадує йому про важкий розрив.

Близнюки

Вони переконають себе, що їм краще залишатися друзями. Вони продовжать ставиться до колишнього щиро та приязно, поки не відновляться від розставання, тому що їм легше пережити втрату, спілкуючись з партнером, а не повністю відключаючи комунікацію.

Рак

Він буде вибитий з колії, але навчиться рухатися по життю без цієї людини і вірити, що все сталося так, як повинно було статися. Він вміє стримувати свій біль і жити так, як жив до того, поки зустрів свою колишню любов.

Лев

Він займе себе пригодами. Він буде вплутуватися в будь-яку авантюру, щоб відпустити гнів і біль. Він живе так, як ніби сьогодні останній день життя.

Діва

Вона зосереджується на роботі і стає кращою у своїй галузі. Вона працює не покладаючи рук і, можливо, записується на курси підвищення кваліфікації або отримує ще одну освіту. Вона займає себе, чим може, поки вбита горем, тому що не може впоратися з думкою про втрату.

Терези

Вони зникають. Вони уникають людей якийсь час, бо не хочуть, щоб хто-небудь запитував їх про колишнього партнера або про те, як вони себе почувають. Тому вони зникають, поки не будуть в змозі говорити про свої почуття.

Скорпіон

Він йде в найближчих бар і заливає горе. Скорпіон дуже екстремальний, тому, коли він вражений, він може піддатися саморуйнівній поведінці.

У нього, як правило, найбільш емоційна реакція на серцевий біль, і подібна поведінка — єдиний спосіб втамувати його.

Стрілець

Він подорожує. Індія, Таїланд, Балі – будь-яке спокійне місце, де він може спокійно помедитувати, відпустити партнера і зосередитися на розумовому та емоційному розвитку.

Йому треба виїхати з країни, вимкнути телефони і зосередитися на відновленні.

Козоріг

Він проводить більше часу зі своєю сім’єю. Він заповнює порожнечу іншою любов’ю. Козоріг дуже орієнтований на рідних, і перебування навколо близьких діє на них заспокійливо.

Водолій

Він використовує творчість, щоб рухатися далі. Він креативний і артистичний, і знає, як перетворити біль у мистецтво. Він виліковується, коли творить. А потім ділиться своїми драматичними історіями кохання з іншими.

Риби

Вони йдуть до терапевта. Риби дуже емоційні і сентиментальні, але рідко показують це навіть своїм близьким.

Щоб пережити розрив і рухатися далі, вони розмовляють з тим, хто їх не знає, і не буде судити їх. Вони не хочуть, щоб хтось ще знав, що їм нелегко.

Читайте також