Як поводяться знаки Зодіаку у сімейному житті

Астрологи вважають, що сузір'я, під чким народилась людина, впливає на риси характеру та долю. Таким чином, можна визначити, якими будуть представники різних знаків Зодіаку у сімейному житті та побуті.

Овен

Дружина: Легко закохуєтесь, швидко остигаєте. Але якщо ви закохані по-справжньому, то і проживе ця любов все життя. Ви здатні рухати чоловіка до успіху. У спілкуванні з Овнами слід зберігати такт, оскільки Овни схильні до образ.

Чоловік: Назватися мудрими Овни можуть ближче до 30 років, при цьому вони привабливі та за словом в кишеню не лізуть. Їхні дружини завжди на п’єдесталі. Однак їм частенько не вистачає твердості, трохи імпульсивні, але це зовсім не страшно.

Телець

Дружина: Легкий і дуже практичний характер присутній у всіх Тельців. Вона буде хорошою господинею, турботливою. Розлучитися з ними, якщо вони самі того не хочуть вкрай складно, адже шлюб для них дуже важлива штука і косяки тут украй рідкісні.

Чоловік: Шлюб стоїть у них завжди на першому місці, Ці чоловіки завжди надійні, вірні, справжні господарі свого будинку і свого життя.

Близнюки

Дружина: Близнюки – дружини дуже жіночні та винахідливі. На першому місці завжди стоїть любов і краса. Прекрасні матері, все віддадуть заради своєї дитини.

Чоловік: «любов – гра», ось все що потрібно знати про чоловіків Близнюків. Люблять пофліртувати, і їхній інтелект їм в цьому допомагає.

Рак

Дружина: Ідеальна дружина і мати. Найчастіше діти стоять на першому місці, навіть вище чоловіка. Відмінні господині та пристрасні коханки.

Чоловік: Нема в житті сенсу без любові, так думають чоловіки Раки. Пристрасть і почуття перемагають все… Дуже віддані. Іноді надто економні.

Лев

Дружина: Привабливі господині, кухарки. Пристрасні в ліжку. Але мають завищені вимоги до матеріальних благ. Добре себе почуваю в великих компаніях.

Чоловік: Романтичні, але вимагають до себе повного і беззастережного обожнювання. Люблять робити подарунки та не скупляться на цю справу.

Діва

Дружина: Аналізують завжди, емоції йдуть вже за аналізом. Можливо занадто захоплені своїм здоров’ям і чистотою в будинку. Раціональні у всьому.

Чоловік: Вкрай суперечливі, холодні але сентиментальні. Критику на дух не переносять. Часто безмежно захоплюються своїми дружинами.

Терези

Дружина: Сентиментальна і жіночна. Обожнює коли її звеличують. Якщо не отримує чого хоче, то дуже схильна до депресії. Вкрай ревниві. Затишок в будинку іноді затьмарює собою любов.

Чоловік: Одні з найвірніших супутників. Щасливі коли все взаємно, але ставлять дуже високу планку для ідеальних відносин. Дуже честолюбні.

Скорпіон

Дружина: Динамічна, дуже не любить одноманітність і плавний рух по життю. Не прощають зрад, і правильно роблять. Дуже віддані дітям і чоловікові.

Чоловік: Найпалкіший з усіх представників. Владні. Любов для них – все. Власники та ревнивці.

Стрілець

Дружина: Менше всіх схильна до романтики і її проявів. Для партнера вони в першу чергу найкращі друзі. Гостинні господині. Цінують свободу і домашній затишок.

Чоловік: Добродушний і дуже товариський. Дуже щирий, але любов далеко не на першому місці. Відмінні батьки.

Козоріг

Дружина: Прагнуть до впливовості та практичності. Дуже вірні. Самі критикують, але критики в їхню сторону не виносять.

Чоловік: Дуже практичні, але бояться самотності. Лідери по життю. Люди справи, а не слова. Можуть добре готувати.

Водолій

Дружина: Високі запити до свого супутника, люблять стабільність. Відмінні матері та господині. Велика частина часу у них йде на духовне вдосконалення.

Чоловік: Ідеалісти по своїй натурі. У любові дуже постійні та вкрай вірні. Легко йдуть на компроміс.

Риби

Дружина: Цілком віддається любові та розумінню чоловіка. Вірна й віддана як ніхто. Лестощі їх друге ім’я. Люблять смачно поїсти та не менш смачно приготувати.

Чоловік: Дуже вимогливі до фізичної та духовної складової любові. Ніколи не командують і не ображають дружин, ставляться до них як до опори. Зациклені на ліжку.

Джерело

Читайте також