Як працюватимуть банки на Рівненщині під час карантину

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

З 18 березня діятимуть жорсткіші обмеження через поширення коронавірусу. Закривають усе, окрім АЗС, аптек, продуктових магазинів і супермаркетів. Скасовують міжміське сполучення. Крім того, актуальним лишається питання щодо роботи банків.

Нашим журналістам у «Приватбанку» повідомили, що на період карантину, до 3 квітня, робота у відділеннях у вихідні обмежується.

«У будні дні відділення працюють у стандартному порядку, але запроваджено обов´язкову планову обідню перерву з 12:30 до 13:30».

Обмежень щодо 10 людей в приміщенні – поки немає.

Щодо «Ощадбанку», то голова правління Андрій Пишний звернувся до українців із проханням попіклуватись про людей старшого віку і обмежити їх походи у відділення банку. Як варіант – навчити їх користуватись сервісом Ощад 24/7. Відділення прожовують працювати.

«Ми вживаємо необхідних заходів задля протидії поширенню вірусу, проводимо санітарну обробку приміщень, прийняли рішення обмежити кількість людей, які одночасно можуть знаходитись у відділеннях банку».

Профілактичні заходи впровадили і в «Укргазбанку», про це повідомив голова правління Кирило Шевченко:

«Ми передбачили всі заходи безпеки і для тих українців, які будуть відвідувати відділення УКРГАЗБАНКУ: усі наші приміщення регулярно та ретельно дезінфікуються, усі відвідувачі перевіряються щодо підвищеної температури та забезпечуються надійними засобами дезінфекції рук, а всі співробітники банку повністю забезпечені засобами індивідуального захисту».

Попри це, аби мінімізувати можливість заразитись коронавірусною інфекцією – користуйтесь онлайн додатками і без зайвої потреби не виходьте з дому.

 

Читайте також