Як працюватимуть центри обслуговування платників під час карантину?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє про зміни в режимі роботи центрів обслуговування платників.

На період карантину режим роботи центрів обслуговування платників Рівненської області змінюється з 10 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. (ЦОП ДПІ у м.Рівному – з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв ) з обідньою перервою, та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.

Якщо Вашу проблему можна вирішити дистанційно, то краще утриматися від відвідування ЦОП.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf.

Увійти до Електронного кабінету можна тут, або через офіційний вебпортал ДПС.

Працівники Контакт-центу ДПС, які надають інформацію платникам податків з питань стану обробки електронної звітності та інших електронних сервісів за номером телефону 0800-501-007, будуть працювати на період карантину з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. в черговому режимі.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007  або тут.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, то варто дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення Впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

  • по можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у ЦОП. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);
  • уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

ВАЖЛИВО: якщо Ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла,кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, варто залишитися вдома та утриматися від відвідування ЦОП!

 

Читайте також