Як Президент у Обарові відкривав дитсадок (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні Президент України Петро Порошенко приїжджав на Рівненщину, аби передати рятувальникам техніку та відкрити дошкільний заклад у с. Обарів Рівненського району. 

Відтак,  будувати дитсадок розпочали ще в 2014 році. Витратили на нього близько 20 млн. грн. Відразу після приїзду, Гарант підійшов до дошкільнят, які чекали його в перших рядах.

Петро Порошенко офіційно вручив ключі від закладу та подарував їм інтерактивні дошки та пакет обладнання. Відразу після промови, Порошенко разом із дітьми урочисто перерізав стрічку.

Після цього попрямували у садочок, аби оглянути заклад зсередини.

Заклад розрахований на 80 малюків. Однак директор запевняє, що планують там приймати 120 дітей, які розділятимуться на різні групи.

Крім того, значна кількість дітей з Обарова навчається у садках Рівного, але батьки готові повернути дітей у село, за умови, що у дошкільному закладі будуть вільні місця. 

До слова, на заході також бути присутні головав Рівненської ОДА Олексій Муляренко, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, деякі депутати Рінвенської обласної ради, а також представники районів області.

Нагадаємо, на території Обарівської сільської ради проживає 380 дітей дошкільного віку, зокрема: в с.Обарів – 338 дітей, в  с.Ставки – 42 дитини. При Обарівському ліцеї функціонує дошкільний підрозділ, який відвідує 53 дитини.

Читайте також: "Як в Обарівському дитсадку готувалися до приїзду Президента"

                           "Скільки витратили на дитсадок у Обарові, який зараз відкриє Президент?"

 

 

 

Читайте також