Як рівненським пенсіонерам платити за комунальні послуги під час карантину?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Загальні карантинні заходи змусили українців перейти у режим дистанційної комунікації з комунальними установами. Однак, старше покоління, особливо у сільській місцевості, не завжди має доступ до інтернету чи інших платіжних систем. Як в таких умовах зробити елементарне – оплатити комунальні послуги. У тому числі за водопостачання та водовідведення.

«Споживачам «Рівнеоблводоканалу», які живуть в сільській місцевості, а також пенсіонерам, в період карантину зовсім не обов’язково виходити з дому, аби зробити оплату за спожиті комунальні послуги, — каже заступник директора обласного водопостачального підприємства Микола Ткачук. — Якщо з якихось причин у нашого абонента немає інтернету або він просто не вміє користуватися електронними системами платежів, розрахуватися за спожиті послуги можна безпосередньо у працівників «Укрпошти», які приносять пенсії та соціальну допомогу».

На офіційному сайті «Укрпошти» повідомляють, що фінансовими та поштовими послугами у себе вдома можуть безкоштовно скористатися не лише пенсіонери, а й інші клієнти. Для цього достатньо зателефонувати на гарячу лінію підприємства 0 800 300 545 та набрати цифру 9.

Читайте також