Як сподобатися чоловіку по знаку Зодіаку?

Фото - відкриті джерела

Як підкорити серце чоловіка по знаку Зодіаку.

Чим підкорити гарячого Овна? І як зробити так, щоб він підкорився вам?

Пристрасний Овен нікого не залишає байдужим. Коли Овен поклав на вас око, він бачить мету і не бачить перешкод.

Свою ідеальну жінку Овен повинен домагатися, тому що йому подобається дух змагання. Йому подобаються жінки, які не поступаються йому за рівнем енергетики та швидкості ритму життя. Якщо ти приваблива, незвичайна і виділяєшся з натовпу, значить точно звернеш на себе його увагу.

Кого любить мужній знак Телець і як йому сподобатися?

Якщо хто і схожий на прекрасного принца з казки - це хлопець-Телець. Телець, що занурився в любовний вир, з радістю потягне свою обраницю на саме дно задоволень, пристрасті і романтики. Він вміє красиво доглядати, правда, не завжди можна довго витримати його палкий натиск.

Щоб підкорити Тельця потрібно задовольнити його марнославство, а крім того, поєднувати в собі чуттєвість і практичність. Вмієш бути милою і вдячною слухачкою? Телець твій на віки.

Що на думці в закоханого Близнюка і як його підкорити?

В яскравих, галасливих, чарівних близнюків просто неможливо не закохатися. Вони - душа будь-якої компанії, феєрверк жартів, сюрпризів і веселих пригод. Кине до ваших ніг весь світ. Спочатку заявить про це на весь світ, а потім, можливо, дійсно покладе під ваші ноги його частину.

Близнюку не можна давати нудьгувати, потрібно вміти постійно змінюватися, порушуючи його інтерес. Ну, а якщо ти інтелектуально розвинена і маєш масу захоплень, хобі, навичок, багате пригодами життя і активну життєву позицію, то ти просто заворожиш Близнюка.

Як стати дівчиною, в бік якої схиляться чаши Терезів.

Чоловіки-Терези гармонійні, артистичні, мають невловимою харизмою, під вплив якої просто неможливо не потрапити. Великі поціновувачі мистецтва і естетики в будь-якому їх прояві, вони і самі іноді нагадують чийсь шедевр. Пошуки ідеалу відправляють романтичних Терезів в довгу подорож по любовному фронті. Вони швидко зближуються і так само швидко розуміють, є у них відгук з цією дівчиною чи ні.

Його ідеальна жінка знає чого хоче від життя, але вміє добиватися свого без грубості і напору. Терезам важливо, щоб його супутниця була готова йти на компроміси. Він мріє про гармонійної і справедливою, жінці, яка оточить його ласкою.

В кого закохується найбільш таємничий знак зодіаку і як стати дівчиною Скорпіона?

Скорпіон - містична, сильна, яскрава натура, яка відразу приковує до себе увагу. Від чоловіка-Скорпіона віє скритністю і благородством. Скорпіони самодостатні і не шукають в інших людях ідеалів або других половинок. Вони вважають за краще партнерок з великим життєвим досвідом, таких, які вже добре знають свої бажання і потреби.

Його ідеальна жінка таємнича, готова приймати його правила гри і встановлювати свої. Приваблива, що вислизає і іноді навіть викликає, ніж розпалює інтерес Скорпіона. Досвідчена і готова підтримати найвідвертіші і сміливі розмови. 

Як стати головною мішенню для чоловіка-Стрільця?

Неможливо не закохатися в цю людину-свято. Чоловік-Стрілець - найоптимістичніший, веселий і під зав'язку набитий пригодами знак зодіаку. Вічна дитина в душі, Стрілець з віком набирається досвіду, вміє бути серйозним і надійним, починає мріяти про справжнє кохання і цінувати затишок.

Його ідеальна жінка дивиться з ним в одному напрямку. Вона однаково легко стає для нього ніжною коханою і сміливою соратницею. Крім того, розділяє благородні пориви Стрільця, готова підтримати його ідеї або відпустити рятувати світ. Енергійні оптимістки - це точно типаж Стрільця.

Як проявляють себе в любові чоловіка-Раки?

Чоловіки-Раки - це тонкі чутливі натури в поєднанні з надійністю, вірністю і хорошим почуттям гумору. З ним поруч тепло і затишно. Раки - самі люблячі і укутують турботою закохані істоти. Коли він щасливий і закоханий, ви будете постійно відчувати затишне хмара його почуттів навколо себе.

Його ідеальна жінка повинна жити із його мамою, цінувати домашній затишок і дбайливо ставитися до того, що Рак - ранимий чоловік і важко переносить критику.

Які вони, чоловіки-Леви, і як їх підкорити?

Леви - яскраві і харизматичні. Чоловік цього знака зодіаку може бути будь-якого зростання, зовнішності і статури, але коли він входить в кімнату, ви не сплутаєш його ні з ким. Вогняний Лев ніби створений для любові. Це почуття палає в його гаряче серце з самого народження - до себе, до життя, до оточуючих.

Його ідеальна жінка складає йому гідну пару - виглядає і тримає себе по-королівськи. Це значить не самовпевнено і холодно, а велично і жіночно. Вона поважає себе, свого чоловіка і при цьому ставиться до оточуючих дружелюбно.

Як чоловік-Діва підкорюють жінок і як підкорити його? Хто його ідеальна жінка і як нею стати?

Чоловік, народжений під знаком Діви, здається сором'язливим інтелігентом. Його чарівність особливе. Він дотепний, інтелектуальний і приємний в спілкуванні. Чоловік-Діва здатний підкорити практично будь-яку дівчину. Точніше, ту, яка йому сподобалася, він абсолютно точно зачарує.

Щоб підкорити чоловіка-Діву, спочатку потрібно стати його подругою і соратником. Крім того, його ідеальна жінка повинна бути стриманою і з'ясовувати відносини в формі, більше схожою на ділові переговори, ніж на пристрасну перепалку закоханих.

Чому ми закохуємося в Козерога і як закохати його в себе? Що він шукає в жінці і чого робити не можна в стосунках з ним?

Він надійний, грунтовний, спокійний і дотепний. У його руках горить будь-яка робота, а до його думки прислухаються оточуючі. Поруч з ним відчуваєш себе справжньою леді - Козеріг підкорює своїми манерами і турботою. Закоханий Козеріг не втрачає голову, він розважливий і практичний навіть в пошуку другої половинки. Точніше, він налаштований на серйозні відносини і кожну зацікавила його дівчину подумки приміряє на роль супутниці і дружини.

Його ідеальна жінка не створює собі фальшивий образ. Козеріг за туманом слів, кривлянь і кокетства все одно побачить її справжню. Крім того, вона стежить за своєю зовнішністю і вміє говорити про свої почуття і бажання.

У кого закохуються Водолії і як привернути до себе увагу представника цього знака Зодіаку?

Чоловіки-Водолії привертають до себе увагу протилежної статі своєю унікальністю, вільнодумством і неотразимостью. Вони справляють враження на людей свободою поглядів, широтою жестів і світлими прагненнями. Представники цього знака зодіаку здатні полинути на крилах любові в безкраї вершини. Вони ідеалізують своїх коханих. Для Водолія улюблена жінка - найкрасивіша, найбажаніша і сама чудова з усіх нині живих.

Його ідеальна жінка завжди різна. Водолій і сам не дуже знає, що саме він шукає в жінці, тому зачаровується весь час різними типажами - як у зовнішності, так і в характері. Незважаючи на вируючі пристрасті, вміє бути спокійною, безпристрасно і трохи відстороненою. Схожа на легку, завжди вислизає серпанок, від якої Водолій не може відвести очей і викинути з голови.

Чим зачаровують Риби і як зловити їх в свої сіті?

Чоловіки цього знаку - наймиролюбніші, чуйні і спокійні представники сильної статі. Поруч з ними будь-яка жінка відчуває умиротворення. Сумний романтик знака Риби розтопить серце найнеприступнішою жінки. Він вміє справити враження, оточити увагою і турботою, подарувати улюблені квіти, створити саму запаморочливу атмосферу на побаченні.

Его идеальная женщина знает, что Рыбы плывут по течению и берет инициативу в свои руки. Она помнит, что он чувствительный и ранимый, несмотря на внешнюю холодность. Кроме того, она довольно старомодна в вопросах морали. Обладает хорошими манерами и не играет в фривольную легкую девушку.

 

 

 

Читайте також