Як у поліції Рівного святкували Різдво (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Традиційно в обласне управління поліції привітати з Різдвом Христовим і Новим роком приїхали вихованці будинку сімейного типу Оксани та Олександра Біруків із села Великий Олексин Рівненського району.

Невеличку концертну програму із колядками під власний музичний супровід й численними привітаннями діти, подарували поліцейським.  

«Приємно, що ми бережемо та цінуємо не лише християнські традиції, а й традиції, що започатковані на довірі, розумінні та взаємодопомозі, — зазначив начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук. — Із вихованцями будинку сімейного типу родини Біруків ми постійно підтримуємо дружні та тісні стосунки, завжди готові допомогти. Тож вкотре раді їх бачити на новорічно-різдвяні свята». 

Солодкі подарунки та слова вдячності за гостини поліцейські адресували гостям з побажаннями міцного здоров’я, достатку, сімейного затишку та подальших, таких же теплих і щирих зустрічей.

Також із різдвяними колядками та віншуваннями легкої служби, мирного неба, злагоди в родинах у новому році до поліцейських завітали колеги, військовослужбовці Нацгвардії.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також