Як у Рівному покарають керівництво охорони здоров’я за масове інфікування медиків в обласній лікарні?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін повідомив, що наразі відбувається процес дисциплінарного покарання відповідальних осіб за ситуацію зі спалахом коронавірусу у Рівненській обласній лікарні.

«Ми ще фінальну частину не підвели. Усім заступниками головного лікаря обласної лікарні дана догана, тобто дисциплінарне стягнення. Що стосується головного лікаря, то за підписом голови обласної державної адміністрації направлений лист голові обласної ради», - повідомив пан Подолін.

Медичний заклад належить до обласної комунальної власності. Тому, враховуючи усі негативні речі, які пов’язані з великою кількістю інфікованих працівників, рекомендовано розглянути це питання керівництву обласної ради. Наразі керівництво області очікує відповіді від обласної ради.

«Що стосується начальника охорони здоров’я Олега Вівсянника, сьогодні є розпорядження про проведення дисциплінарного провадження з цього приводу. У нас є ще два дні терміну. Ми попередньо засідання комісії провели. Задали питання керівнику управління охорони здоров’я. Чекаємо відповіді. За декілька днів ми приймемо рішення щодо дисциплінарного стягнення до начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА», - розповів заступник.

Читайте також