Як у Рівному святкували "Щасливе Різдво" (ФОТО)

Впродовж новорічно-різдвяних свят з 19 грудня до 7 січня у ЖК "На Щасливому" панувала справжня казкова атмосфера. Кольорова ілюмінація, відкриття новорічної ялинки, унікальна резиденція Святого Миколая, новорічний ярмарок та катання у луна-парку, все це чекало на гостей житлового комплексу. 

Урочисте увімкнення ялинки з 3Д ілюмінацією, відкриття резиденції Миколая, луна-парку та новорічного ярмарку відбулось у святковий день 19 грудня.

Бажаючих засвітити ялинку, відвідати казкову резиденцію Святого Миколая, почастуватись новорічними пригощеннями у перший день виявилось чимало. Згодом Чудотворець передав свої уповноваження Діду Морозу, тому малята мали можливість зустрітись напередодні Нового Року з дідусем та отримати подарунки. Унікальна резиденція стала головною родзинкою свят, яка працювала навіть у новорічну ніч!

Як зазначає представниця ЖК “На Щасливому” Вікторія Власенко, метою низки новорічних заходів стало забезпечення гарним настроєм рівнян: 

“Головна мета усіх заходів — забезпечення рівнян та гостей міста гарним настроєм. Адже навіть у період карантину та попри несприятливі погодні умови, кожен повинен відчути справжній дух новорічно-різдвяних свят, особливо це стосується найменших гостей”, - розповіла Вікторія Власенко. 

“Мешканцям для того аби відпочити не потрібно було ніде їхати, адже все, що треба для гарного святкового настрою, впродовж трьох тижнів було розташоване на території житлового комплексу”, - зазначила представниця ЖК “На Щасливому”.

   

Ще однією родзинкою став луна-парк, найсміливіші гості могли покататись на екстремальних атракціонах, варто зазначити, що саме луна-парк цієї зими став однією з найпопулярніших фотозон у Рівному.  Рівняни взірвали мережу інтернет яскравими фотографіями

До слова, парк житлового комплексу традиційно прикрасили у новорічному стилі тут завжди чимало охочих сфотографуватись. 

Організатори подбали про насичену розважальну програму з подарунками, також впродовж святкових днів зі сцени виступали відомі рівненські гурти, співаки, хори, діджеї та аматори. Традиційно не обійшлось без святкового феєрверку


Завершальним стало свято Різдва Христового, 7 січня зі сцени лунали колядки та щедрівки, а також це був останній день роботи луна-парку. 

Варто зазначити, що забудовник дбає про мешканців, тому цьогоріч попри люті морози, традиційно на свято Водохреща поблизу каплиці у ЖК “На Щасливому” освятили воду. Мешканці впродовж дня могли набирати свяченої води.

Нагадаємо, усі заходи проводились з дотриманням карантинних вимог. Такі святкування у ЖК “На Щасливому” стали справжньою традицією на яку з нетерпінням чекають рівняни.

Читайте також