Як у Рівному вперше засідала молодіжна міська рада (ФОТО)

http://www.city-adm.rv.ua

17 січня у місті Рівному відбулося перша сесія Рівненської молодіжної міської ради. Засідання відкрив секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, який був і головуючим, пише сайт www.city-adm.rv.ua.

До порядку денного установчо-навчальної сесії входило два блоки питань: інформаційно-кваліфікаційний блок та організаційний блок.

Під час засідання першого блоку питань депутати молодіжної міської ради ознайомилися з основними формами роботи депутатів. Начальник організаційного відділу Рівненської міської ради Юрій Павлов розповів про основні напрями роботи депутата і про те, що таке проект рішення і який процес його підготовки, що таке робота в комісіях і пленарне засідання в цілому. Начальник контрольного відділу Рівненської міської ради Микола Полюхович розповів про депутатські звернення, депутатські запити, інформаційні запити та про порядок роботи з ними. Також молодих депутатів ознайомили з принципами роботи електронного голосування та онлайн-трансляцією сесії.

У другому блоці засідання Сергій Паладійчук вручив посвідчення депутатам Рівненської молодіжної міської ради, а також відбулося розподілення по комісіям та обрання секретаря молодіжної ради.

13 лютого 2019 року запланована перша робоча сесія.

Читайте також