Як відкрити рахунок для бізнесу в іноземному банку?

Якщо ви плануєте займатися бізнесом за кордоном, питання про те, як відкрити рахунок у закордонному банку, з'явиться саме собою.

Чому відкрити рахунок у закордонному банку не так просто
Це не найпростіше завдання, тому що воно вимагає повної поінформованості про закони обраної країни, її банківську систему, правила реєстрації рахунку і т. д. Потрібно вникати у велику кількість деталей, а потім співвідносити всю отриману інформацію із потребами свого бізнесу.

Часто людям, які збираються вирішити таке завдання, не вистачає не лише часу, а й знань, які б для цього знадобилися. Звичайно, можна спробувати все дізнатися самостійно, але на це буде витрачено стільки сил, що задум стає безглуздим.

Єдине правильне рішення у такій ситуації полягає в тому, щоб довірити завдання професіоналам.

Відкрити рахунок в іноземному банку: допомога досвідченої команди
Знайти фахівців, які займуться вашим питанням, можна за посиланням https://beforis.com/otkrytie-biznes-scheta/. Це компанія Beforis, яка вже понад 5 років надає подібні послуги на території Європи та Азії..

Фахівці вирішують такі завдання:

  • Допомагають вибрати банк залежно від особливостей бізнесу та його потреб. Це важливо, тому що в кожній ситуації є кілька пропозицій, які будуть найбільш вдалими для власника рахунку — їх і необхідно взяти на озброєння.
  • Дають інформацію про те, які документи та як підготувати, щоб отримати схвалення фінансової організації. Для кожної країни та кожного банку потрібні свої пакети офіційних паперів. Часто на етапі їх збору і допускаються помилки — фахівці ж допомагають цього уникнути.
  • Супроводжують клієнта в процесі відкриття рахунку від початку до кінця.
  • Консультують клієнта після відкриття рахунку у банку. Це означає, що власник отримує повну інформацію про те, як проводити оплату, приймати гроші та взаємодіяти з банком з будь-яких питань.
  • Допомагають із підготовкою первинної документації — наприклад, зі складанням типових та нетипових договорів та ін.
  • Відповідають на будь-які питання, які можуть виникнути у клієнта при взаємодії з банком.

За допомогою фахівців, які добре знаються на напрямі, відкрити рахунок у будь-якому банку не буде проблемою.

В яких країнах найвигідніше зареєструвати бізнес
Все залежить від бізнесу, але компанія Beforis працює з десятками напрямків. Це Австрія, Великобританія, Кіпр, Нідерланди та ще багато інших країн. Це дозволить максимально швидко (наскільки це можливо) зареєструвати компанію у будь-якому із зазначених місць. Клієнти економлять чимало часу та сил, маючи можливість витратити їх на активний розвиток бізнесу.

Читайте також