Як змінити дані до ліцензії автоперевізникам Рівненщини?

Відповідно до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», внесення інформації про зміну даних до діючої ліцензії є безоплатним, повідомляє Укртрансбезпека.

Відповідно до підпункту 2 пункту 16 Ліцензійних умов, ліцензіат зобов'язаний повідомляти у письмовій або електронній (із застосуванням цифрового підпису) формі орган ліцензування про всі зміни даних (у тому числі розширення, звуження), зазначених у документах, що додавалися до заяви на отримання ліцензії, протягом не пізніше ніж одного місяця з дня настання таких змін.

Зразки повідомлень про зміну даних до діючих ліцензій розміщені на офіційному веб-сайті Укртрансбезпеки www.dsbt.gov.ua (у розділі Адмінпослуги - 1. Ліцензування видів господарської діяльності - 1. Ліцензування на автомобільному транспорті - 7. Зміна даних (повідомлення) - ЗРАЗОК на долучення та/або на вилучення транспортних засобів).

З 11.06.2018 повідомлення про зміну даних до ліцензійної справи можна подати особисто або уповноваженою особою ліцензіата до територіальних органів Укртрансбезпеки, відповідно до місця реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців. Поштові відправлення відправляти виключно на адресу Укртрансбезпеки: просп. Перемоги, 14, м. Київ, 01135.

Територіальні органи Укртрансбезпеки вносять подану інформацію до Єдиної інформаційної системи Укртрансбезпеки не пізніше наступного дня з моменту отримання документів від ліцензіатів або від їх уповноважених осіб (якщо документи оформлені відповідно до вимог законодавства).

У разі пропозиції та вимагання неправомірної вигоди працівниками Укртрансбезпеки ТЕРМІНОВО повідомити спеціально уповноважені суб'єкти у сфері протидії корупції.

Стаття 369 Кримінального кодексу України. Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.
1. Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища - караються штрафом від п'ятисот до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також