Як знайти шлях до серця кожного знака Зодіаку

Ілюстративне фото

Астрологи стверджують, що за сузір'ям, під яким народилась людина, можна визначити особливості її характеру та мабутнє. Знак Зодіаку відіграє важливу роль у сумісності людей та гармонії стосунків. Однак, щоб стосунки склались, потрібно завоювати другу половинку. Як саме підкорити серце усіх знаків Зодіаку - читайте далі.

Овен

У любові Овни готові на все, але необхідно врахувати, що останнє слово залишається за ними. Вони самостійні, незалежні, терпіти поруч сильну особистість їм хочеться, але це дається важко. Овни горді, люблять компліменти, захоплення, а їх дикі ревнощі може дратувати. Управляти Овнами не вийде, довіртеся їм і не заважайте шалено любити свою роботу.

Телець

Це жінки-матеріалісти, які скупі на емоції, вони серйозні та не істеричні, хоча можуть бути вельми агресивними, якщо довести. Вони віддані в відносинах, зловживати цим не можна. Сварка з Тельцями до добра не приводить, вони все одно переможуть. Тельці не люблять літати в хмарах, ризикують рідко, все будують на здоровому глузді. Люблять смачно поїсти, справжні гурмани, догодити їм складно.

Близнюки

Близький для цих жінок фон, на якому вони демонструють таланти всіх своїх особистостей. Вони красиві, але побудувати з ними любов складно, через те, що одноманітність вбиває їхні почуття. Люблять нове, обожнюють покритикувати. Бути передбачуваним, значить швидко набриднути Близнюкам. Якщо вони роблять помилку, потрібно пробачити та забути це, Близнюки витягнуть досвід з проступку самостійно. Це творчі натури, яких потрібно обожнювати.

Рак

Це дуже зручний партнер, який любить обдаровувати, але з ним теж нелегко. Раки вимагають уваги, але якщо вам важко, відмовляться від своїх бажань. Вони не дістають нікого ниттям і проблемами, зате якщо вже почне критикувати, то завдасть біль. Ці жінки відмінно зберігають таємниці, ревниві й не прощають зрад. Якщо їх довіру порушити, повернути не вийде.

Лев

Левиці жити не можуть без поклоніння й обожнювання. Вони яскраві, товариські, не люблять, коли їх контролюють. Поруч не потерплять людей, невпевнених у собі, жодних. Без подарунків Левицю не завоювати. Їм мало любові, тільки божевілля їх влаштує. Подаруйте їй якомога більше задоволень і серце її розтане.

Діва

Діви не терплять брехні, і вийдуть заміж тільки по любові – інакше ніяк. Побутова практичність не заважає Діві бути романтичною в стосунках. Дбайлива та уважна жінка, яка прагне до ідеальності – це про неї. Терпіти не може критику, драматичні витівки, агресію.

Терези

Товариська жінка, яка любить поспілкуватися і може підтримати в будь-якій ситуації. Жіночні, добре одягаються, інтелектуальні та не терплять дурних людей. Владність цього знаку вимагає від супутника покірності, можуть бути егоїстами, але нерішучі. Не люблять брати на себе складні рішення, тому доведеться бути главою в сім’ї.

Скорпіон

Ось Скорпіон не переймається словами та компліментами – їм потрібні вчинки. Не поведуться вони й на щось половинчасте – їм потрібно відразу все. Ревнивці, які не люблять, коли їхня точка зору заперечується. Владні, не люблять слабкостей в людях, рішучі.

Стрілець

Щирі натури, відверті, які вимагають цього ж і від інших. Незалежні та не терплять тих, хто мудрує. У гніві вони страшні, але щедрі й терплячі. Вони все пам’ятають – і хороше і погане, тому слід бути обережніше. Дуже пристрасні натури, поруч хочуть бачити таких самих людей.

Козоріг

Дуже люблять прикраси та подарунки, готові піти на все заради досягнення мети. Не дуже терплячі, рішучі, горді, але відмінно чують оточуючих. Щоб завоювати Козорога, потрібно надавати підтримку. Самі вони наполегливі та дуже віддані.

Водолій

Легко закохуються, але не легковажні та дуже цінують свободу – обмежувати її не можна! Якщо обмежити незалежність цих жінок, то вони швидко зачахнуть. Це пристрасні натури, але коли потрібно вони стають надійними партнерами. Не терплять несправедливості, бунтарки з природою.

Риби

Максимально жіночні, люблять коли за ними красиво доглядають. Чутливі, дипломатичні, але бачать всі ваші косяки – можете не сумніватися. Не особливо практичні, живуть моментом. Не пробачать зради.

Джерело

Читайте також