Якби я став суддею: у Рівному апеляційний суд оголосив конкурс для старшокласників

З нагоди професійного свята – Дня працівників суду - Північно-Західний апеляційний господарський суд проводить конкурс есе для учнів старших класів та очільників загальноосвітніх навчальних закладів Рівного на тему: «Якби я став суддею…».

Цей конкурс започаткували минулого року. Він має на меті ознайомити з роботою суду учнів шкіл та виховати з підростаючого покоління, яке завтра будуватиме майбутнє України, правосвідоме суспільство. Конкурс проводиться на добровільних засадах і є відкритим.

Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні заповнити реєстраційну заяву, яку ви знайдете за цим посиланням, та написати есе на тему «Якби я став суддею…» і надіслати їх до 5 грудня 2019 року на поштову адресу Північно-західного апеляційного господарського суду (вул. Яворницького, 59, м. Рівне, 33001) чи на електронну пошту [email protected] з приміткою «Конкурс «Якби я став суддею» або принести особисто у канцелярію суду (корпус, що знаходиться поруч прохідної).

Докладніше про умови конкурсу ви можете ознайомитися у Положенні.

Нагородження переможців відбуватиметься публічно у приміщенні суду за участі організаторів Конкурсу з висвітленням цієї події, а також кращих конкурсних робіт – на офіційному веб-сайті суду та сторінці суду у мережі Фейсбук.

Читайте також