Яке ви природне явище по знаку Зодіаку?

Фото - відкриті джерела

Виявляється день вашого народження може може розповісти, на яке стихійне лихо ви схожі під час гніву.

Овен — пожежа

Гнів Овна іноді виникає нізвідки, зовсім як пожежа. У навколишніх два варіанти: гасити, отримавши опіки, або бігти, але знаючи, що повернутися буде нікуди.

Телець — цунамі

Гнів Тільця, як і цунамі, зовсім несподіваний. А головне, що цю катастрофу ніяк не можна передбачити. Ох, не пощастило деяким навколо…

Близнюки — піщана буря

Гнів Близнюків цілком передбачуваний, як і піщана буря. Але найцікавіше те, що цей знак ну зовсім не вміє контролювати себе в подібних ситуаціях.

Рак — гроза

Багатьом навіть подобається гроза, адже можна просто сховатися в будинку і бути в безпеці. Так само і з Раками — вони голосно шумлять, але нікому насправді не хочуть заподіяти шкоди.

Лев — виверження вулкана

Про гнів Лева повинні знати всі! Причому, така катастрофа привертає увагу навколишній і навіть гіпнотизує їх.

Діва — завірюха

Діва ніколи не впадає в лють без причини, а тому в неї потрапляють люди підготовлені. Вони ж знають, у що вплутуються. Але ось орієнтуватися в такій ситуації у них не вийде.

Терези — посуха

Терези ніколи не впадають в істерики, не кричать і не б’ють посуд. Поки Терези приймають рішення, погубити або пощадити, жертва може померти від посухи.

Скорпіон — землетрус

Якщо хочете вижити, то не зліть Скорпіона. Так, цей знак нещадний і непохитний — якщо вирішив знищити, то так і буде. Тікати марно, Скорпіон наздожене вас у будь-якому випадку.

Стрілець — лавина

Стрільці дуже жалісливі й люблять людей, але варто їх розлютити, як постраждає не хтось один, а десятки приближених.

Козеріг — повінь

У гніві Козеріг не збирається нікого вбивати, тільки налякати або нашкодити. Як і після повені, результат 5-хвилинного гніву Козерога доведеться розчищати ще дуже довго.

Водолій — ураган

Водолій спочатку робить невелике попередження, штормове попередження. А якщо це ніхто не бере до уваги, тоді вже він трощить все навколо з шаленою швидкістю.

Риби — торнадо

Якщо вже вас затягнуло в цю смертоносну воронку, то вам буде непереливки. Риби не люблять гучних розборок, вони просто рухаються як торнадо і зносять все на своєму шляху.

Джерело.

Читайте також