Які автомобілі користуються найбільшою популярністю у рівненських водіїв?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Найбільшою популярністю на дорогах Рівненщини користуються легкові автомобілі з дизельним двигуном. Про це повідомляє РСЦ МВС в Рівненській області.

Принаймні саме з таким видом двигуна  найчастіше реєстрували ввезені з-за кордону легкові автомобілі  у сервісних центрах МВС в Рівненській області у 2019 році, а це 18340 автомобілів. Друге місце  займають легківки на бензині. Їх минулоріч  зареєстровано 8037,  а от на газі  лише 11 автомобілів.

Також на автошляхах Рівненщини все частіше можна зустріти легкові автомобілі  і на альтернативному виді палива.  У 2019 році  спеціалісти сервісних центрів МВС Рівненщини  зареєстрували 177 електрокарів ввезених з-за кордону,  лідером серед яких є «Nissan Leaf» - 91 автівка. На другому та третьому  місцях за популярністю опинилися  «Tesla» (32 зареєстрованих електромобілів у сервісних центрах МВС Рівненщини) та «Renault» (25 зареєстрованих електромобілів  у сервісних центрах МВС Рівненщини). 

Окрім того, не відстають за популярністю і «автівки-гібриди», які використовують  для свого руху як електрику, так і бензин чи дизпаливо.  Таких «гібридів» у минулому році ввезених за кордону та  зареєстровано сервісними центрами МВС в Рівненській області було 176. Фаворитом  серед яких є «Toyota» -  73 зареєстрованих гібридів.  У трійці лідерів за популярністю у 2019 році серед краян опинилися гібриди «Ford» та «Chevrolet»,  яких за минулий рік  ввезено з-за кордону та зареєстровано у сервісних центрах МВС області   23 та 18 легківок відповідно.  Також сервісними центрами МВС в Рівненській області у минулому році було зареєстровано і 12 «Lexus» гібридів.

Читайте також