Які дороги в Рівненській області планують відремонтувати вже в цьому році?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У Рівненській області є немало доріг, які потребують ремонтних робіт. У Службі автомобільних доріг області пояснюють, що запланували у цьому році ремонтних робіт на майже 1 млрд гривень, але Укравтодор погодив трохи більше третини запланованого.  

«Ми запланували біля 1 млрд гривень на ремонт доріг на 2019 рік. В загальному нам погодив Укравтодор – 370 млн гривень. З них 200 млн гривень йде на капітальний ремонт північної об’їзної навколо Рівного, 70 млн гривень – на ділянку дороги Городище-Рівне-Старокостянтинів, це від Зоопарку до Житинського кільця, в цьому році ця ділянка буде повністю відремонтована. На ділянку дороги Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, на два місця концентрації ДТП – в самому Дубно проходить наша частина дороги, від базарчика і до залізничного вокзалу, виділяється 20 млн гривень, також буде дофінансування зі сторони міської ради. 400 тисяч гривень у Дубно для встановлення світлофора регулювання біля школи, що біля Цукрового заводу. Також дали на ремонт однієї штучної споруди, яку ми розпочали –міст в селі Ремчиці, на цей рік туди виділили 15 млн гривень і 65 млн гривень у нас йде на ділянку дороги Н22 Устилуг-Луцьк-Рівне, 150-156 км, де підрядники із Білорусі проводять ремонтні роботи», - розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Микола Козачок.

Фінансування набагато менше, якщо порівняти із минулими двома роками, зокрема, через відсутність коштів Митного експерименту.

Читайте також