Які футбольні команди Рівненщини братимуть участь у Чемпіонаті України серед аматорів?

http://roff.rv.ua

Три команди із Рівненщини у сезоні 2018/19 років братимуть участь у Чемпіонаті України серед аматорських команд - "ОДЕК" (Оржів), "Малинськ", "Кобра" (Острог). Окрім цього цьогоріч на цей час виявили бажання позмагатися за Кубок України серед аматорських команд також три команди - "ОДЕК" (Оржів), "Ізотоп-РАЕС" (Вараш), "Маяк" (Сарни). Про це повідомляє Рівненська обласна федерація футболу.

Уже в першому турі чемпіонату вболівальники стануть свідками одного з трьох рівненських дербі - острозька "Кобра" у неділю на стадіоні Острозької академії прийматиме оржівський "ОДЕК". Поєдинок дебютанта і давнього учасника аматорських змагань заплановано на 18:00.

"Малинськ" удома на стадіоні "Ліон" також у неділю 5 серпня прийматиме команду із Тернопільщини "Агрон" (Великогаївська ОТГ). Матч розпочнеться о 16:00.

Варто зауважити, що у сезоні 2018/19 лише Рівненська, Дніпропетровська та Київська області заявили у згаданий вище чемпіонат по три команди. Цьогорічний рекорд - чотири команди - на рахунку Херсонської області.

Загалом участь у чемпіонаті аматорів цього сезону будуть брати 35 команд, котрі поділені на три групи. Усі команди із Рівненщини виступатимуть у групі 1.

КАЛЕНДАР ГРУПИ 1

Читайте також