Які книги читати, щоб надихатись на подвиги?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Коли рівень прокрастинації в домашньому режимі зашкалює, мотиваційна література як ніколи набуває популярності. Кажуть, карантин покаже, хто з нас справжній інтроверт. Але ким би Ви не виявились, завжди хочеться стати кращою версією себе. У випадках, коли вже котрий понеділок поспіль не вдається почати свій корисний челендж або просто відновити рівень продуктивності та творчої впевненості -  мотиваційна література спонукає нас таки взяти себе у руки. Незважаючи ні на що.  Книгарня «Є» пропонує  добірку книг, що надихнуть Вас на подвиги.

12 правил життя. Як перемогти хаос 

Чесноти не можна підмінити толерантністю, а відсутність чітких моральних ідеалів пояснити повагою до думки інших, переконує канадський психолог Джордан Пітерсон. За його словами, людям потрібна система цінностей, яка допомагає наповнити життя сенсом, боротися із безнадією, відчаєм та хаосом.

Never stop

Хочете змінити своє життя, але не наважуєтеся зробити перший крок? Мрієте стати стрункими й здоровішими, та не знаєте з чого почати? Намагаєтеся подолати стрес та впорядкувати свої думки? Не відкладайте «на завтра». Ця книжка — добрий спосіб почати позитивні зміни вже сьогодні.

7 звичок надзвичайно ефективних сімей 

Автор світового бестселеру "7 звичок надзвичайно ефективних людей" Стівен Кові розкриває тему сімейних стосунків і запропонує практичні поради щодо вирішення повсякденних і виключних проблем, які руйнують сім’ї й навіть цілі спільноти.

Будь-яка мрія згодиться 

Шей занадто любила молодшого брата. Заради нього вона ладна піти на все. І коли Каден захопився наркотиками, дівчина сіла до в’язниці замість нього. Дрю обожнював свою дружину. Родина була для нього всім. А потім він утратив кохану.

Емоційний успіх

Прагнете розвинути наполегливість і силу волі, щоб досягти успіху? А чи справді це потрібно? Автор книжки «Емоційний успіх» доводить: дієвішими за силу волі та витримку є емоційні інструменти.

Така, як ти

Будинок № 12 на П’ятій авеню у Нью-Йорку. Звичайна будівля, у якій немає нічого особливого. Хіба що старовинний механічний ліфт. Та загадковий ліфтер-індус Санджай. Хлоя, власниця квартири з дев’ятого поверху, і не здогадується, ким насправді є новий ліфтер.

Читайте також