Які квіти краще дарувати влітку та де їх замовити?

Літо - це найдовгоочікуваніша пору року, сезон буйства квітів. Але велике різноманіття квітів часом ставить нас перед нелегким вибором: яким саме сортам віддати перевагу, щоб букет виглядав доречно та привабливо? І де замовити букет з доставкою, щоб він приїхав до адресата максимально свіжим, не дивлячись на спекотну погоду? Флористи flowers.ua вирішили поділитися своїми знаннями і розповісти читачам, які квіти можна сміливо дарувати влітку, а також розкрили значення найпопулярніших сортів рослин.

Завжди актуальні букети троянд

Букет троянд - це вічна класика. З цими квітами асоціюються романтика, святковий настрій та вічне літо. Троянди виглядають барвисто, вишукано і дорого. Навіть одна червона троянда здатна справити враження на адресата і без слів висловити щирі почуття. Більш того, композиції з трояндами можна дарувати не тільки коханій дівчині, але і мамі, і дочці, і подрузі, і коліжанці. Також троянди є універсальним подарунком до будь-якої нагоди. Найчастіше для оформлення букетів троянд використовується декоративна зелень, рускус або кущова хризантема. Якщо троянди мають темні пелюстки, їх декорують лише зеленню, яка добре відтіняє насичені кольори та ставить квіти на перший план.

Ніжні півонії

Півонії цвітуть пізньою весною, в травні, а також у червні. У цю пору гріх не порадувати дорогу людину букетом пишних та запашних півоній. Ці квіти приваблюють в першу чергу своїми бутонами з щільними, махровими пелюстками, які виглядають дійсно розкішно. У півоній пишне листя, тому і особливого оформлення вони не потребують. Буде цілком достатньо загорнути квіточки у крафт папір пастельних тонів.

Різнобарвні айстри

У другій половині липня починають квітнути айстри. У перекладі з грецької мови айстри означають "зірки". Так, згідно однієї давньогрецької легенди, айстри з'явилися на нашій планеті з космічного пилу, перетворившись в квіти з падаючих сліз Персефони, богині весни. Свій первісний символізм айстри отримали за часів Середньовічної Європи, коли було прийнято вважати, що букет айстр висловлює цілий спектр почуттів молодого чоловіка до дівчини: від ніяковіння до нестримної пристрасті. В наші дні композиція з айстр символізує міцний союз між двома людьми. Причому союз може бути не тільки любовним, а й дружнім.

Дивовижні альстромерії

Перші квітучі бутони альстромерій можна побачити вже 10-15 червня, рідше - наприкінці місяця. Зазвичай їх цвітіння яскраве, пишне і дуже рясне. До того ж альстромерії радують значною тривалістю цвітіння, адже насолоджуватися квітами можна цілих два літніх місяці. Цей екзотичний сорт квітів має незвичайні бутони, дуже схожі на крила літаючих метеликів. Якщо ви отримали у подарунок букет альстромерій, знайте: вас вважають дивовижною і неповторною жінкою. До речі, альстромерії - це ідеальні квіти для всіх, хто схильний до алергії, адже вони зовсім не мають запаху.

Вишукані лілії

Лілії починають квітнути на початку липня. В наші дні композиції з лілій найчастіше можна зустріти в букеті нареченої або у елементах весільного декора. Але букет лілій можна сміливо презентувати і з іншого приводу. У будь-якому випадку даний сорт квітів традиційно означає теплоту почуттів і добрі наміри.

Асортимент, що постійно оновлюється, і першокласний сервіс

Національна служба доставки квітів і подарунків по Україні і всьому світу Flowers.ua дає вам можливість замовити найкращі квіти з адресною доставкою і гарантує високий рівень своїх послуг. Доставка квітів здійснюється, як по обласним центрам, так і по маленьким містам нашої країни.

У нашому асортименті представлені класичні та неординарні квіткові композиції, які здатні здивувати кожного. До того ж, наш каталог постійно поповнюється новими позиціями, тому наполегливо рекомендуємо всім нашим клієнтам стежити за розділом сайту "Новинки".

У штаті нашої команди працюють професійні флористи з великим досвідом роботи, які постійно стежать за модою в квітковій індустрії, а, найголовніше, завжди відкриті до діалогу з клієнтами. Отже, якщо ви не можете самостійно визначитися, який саме букет подарувати коханій жінці, мамі або коліжанці, наші фахівці з задоволенням проконсультують вас. Крім того, ви завжди можете замовити букет за індивідуальним ескізом: надсилайте нам на сайт фотографію обраної композиції, а наші флористи зроблять все можливе, щоб втілити її в життя. 

Виняткова свіжість квітів гарантована

Для того, щоб квіти від Flowers.ua тішили одержувача якомога довше, ми збираємо букети тільки в день доставки та не на годину раніше. А готова композиція відправляється очікувати на кур'єра в холодильну камеру зі спеціальним температурним режимом. Завдяки даній схемі роботи, квіти від Flowers.ua зберігають свою красу надовго.

Слідкуйте за нашими пропозиціями та акціями

Детальніше ознайомитися з нашим асортиментом можна не тільки на сайті, а й на сторінках Instagram і Facebook. Підписуйтесь на наші оновлення, щоб бути в курсі новин, акцій і знижок. Якщо ви давно робили сюрпризи, зараз саме час це виправити! Замовляйте букет квітів, вказуйте адресу, час доставки і не забудьте написати теплі побажання, які ми надрукуємо на фірмовій листівці. Ваше замовлення приїде до адресата вчасно і в найкращому вигляді.

 

*на правах реклами

 

Читайте також