Які міжобласні сполучення вже відновлено на Рівненщині?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Сьогодні, 16 червня, відбувся щоденний брифінг, під час якого перший заступник голови РОДА Сергій Подолін розповів, сполучення із якими областями на сьогодні вже відновлено у Рівненській області.

"З 2 червня у зв’язку із послабленням карантинних заходів на території держави відновлені міжобласні сполучення. Що стосується транзитних перевезень, які поєднують в тому числі і місця на території нашої області - на сьогодні відновлено курсування міжобласних маршрутів Рівне-Луцьк, Рівне-Київ, Рівне-Хмельницький, Рівне – Почаїв, Рівне – Нововолинськ, Рівне – Камінь-Каширський", - повідомляє заступник.

За його словами, це ті маршрути, які діють на території області.

"Також, Рівне – Кам’янець-Подільський, Рівне-Кременець, Рівне – Тернопіль. За інформацією перевізників, відновлений маршрут Рівне-Івано Франківськ, Рівне – Славута,  Рівне – Липне, Зарічне-Київ. Що стосується подальшого відновлення маршрутів, то це залежить від рішення державної комісії ТЕБ і НС", - додав Подолін.

У випадку можливості пом’якшення карантинних заходів у тих регіонах, де можна послаблювати карантин, маршрути будуть додаватися.

Читайте також