Які можна вибрати сережки з діамантами? «Онікс» підказує декілька аксесуарів

Прикраси з діамантами – це безпрограшна ювелірна класика. Вони підкреслять ідеальний смак своєї власниці та доповнять будь-який образ. А ще вони ніколи не втратять актуальності.

Діловий костюм, джинси та светр, вечірня сукня – кожен з цих луків буде виглядати неперевершено, оскільки сережки з діамантами можна підібрати для будь-якої ситуації. Ювелірний асортимент просто вражає і «Онікс» підкаже декілька безпрограшних варіантів.

На які сережки звернути увагу?

Пусети

  • Якщо говорити про класичні варіанти, в оформлені буде присутній лише один камінець. Прекрасний варіант для щоденного носіння. Такі сережки зовсім не порушують правила дрес-коду.
  • Для оформлення використовують декілька камінців. Вони можуть бути однакового розміру чи різні. Також окрім діамантів в композиції можуть бути сапфіри, рубіни, топази (список може бути дуже довгим).

Конго

Ще одні гарні сережки, які можна носити постійно або доповнити вечірній образ. Все залежить від самого оформлення:

  • Прикраси з діаметром до 4 см підходять для постійно носіння. Ще один важливий критерій – дизайн має бути максимально простим. Тут вітається мінімальна кількість камінців.
  • Для зустрічей з друзями, побачень чи вечірок можете сміливо вибирати сережки з досить великим діаметром, де уся поверхня прикрашена дрібними камінцями.

Підвіски

Зрозуміло, що такі сережки підходять виключно на вечір. Тут камінці можуть бути як дрібними, так і великими. Прекрасно виглядає комбінація різноманітних вставок.

Клаймбери

З такими сережками теж потрібно бути обережними, оскільки вони розташовуються по вушній раковині. Стосовно дизайну, це залежить від фантазії ювелірів. Без проблем знайдете прикраси мінімалістичного типу, де камінці розташовані в ряд. Якщо бажаєте, можете знайти прикраси оригінальнішого типу. Розташування камінців нагадують певну фігуру.

Ювелірний асортимент настільки різноманітний, що цим списком він не обмежується. Модниці можуть вигідно доповнити шкатулку. Тільки для цього варто скласти список з деякими вимогами:

  • Ви плануєте носити сережки постійно чи вони потрібні для особливих подій? На кожен день вибирайте досить лаконічні та універсальні моделі. Якщо будете їх носити зрідка, тут вибір необмежений.
  • Враховуйте особливості зовнішності: форму обличчя, колір очей, шкіри. Це дозволить підкреслити переваги та приховати певні недоліки.
  • Аксесуари підбираєте для дівчини чи жінки? Класичні пусети підходять всім. Стосовно інших, потрібно добре подумати. Наприклад, прикраси у вигляді квітів чи зірок більше підходять дівчатам. Аксесуари з лаконічним дизайном більше подобаються жінкам.

З урахуванням простих вимог підібрати для себе чи на подарунок діамантові сережки буде дуже просто. Просто виділіть трохи часу, а «Онікс» завжди запропонує безліч ідей.

Читайте також