Які недоліки мають чоловіки кожного знаку Зодіаку?

Фото - відкриті джерела

Головні чоловічі недоліки по знаку Зодіаку.

Овен

З жіночої точки зору у чоловіків-Овнів повно недоліків. Вони нестримані, егоїстичні, самозакохані, можуть бути невдячними і байдужими до почуттів партнерки. Нерідко в близьких стосунках типові представники цього знака виявляють себе як божевільні ревнивці, хоча самі не дозволяють себе контролювати.

Телець

Чоловік-Телець зовні створює враження цікавої і захопленої натури. Однак в побуті він може бути неймовірною занудою, який віддає перевагу постійному сидінні вдома перед телевізором або комп’ютером. Партнерці доведеться постійно торсати ледачого Тельця, адже відпочинок він любить виключно пасивний. Доповнюють список його головних недоліків непрохідна впертість і небажання змінювати щось у своєму житті.

Близнюки

Чоловік, чиїм управителем є Близнюки, абсолютно непередбачуваний. Навіть якщо його обраниці здається, що вона все про нього знає, він знайде спосіб переконати її в цьому. Життя з представником цього знаку схоже на «американські гірки»: то він визнається в любові, то поводиться як махровий егоїст, сьогодні він говорить одне, а вже завтра відмовляється від своїх слів. Астрологи додають до цього часті капризи і легковажність.

Рак

Чоловіки-Раки володіють цілим набором якостей, що дратують жінок. Представники цього знака нерішучі, боязкуваті, бувають недовірливими і демонструють підвищену емоційність. Стикаючись з труднощами, вони впадають в розгубленість і не можуть зібратися з силами без сторонньої допомоги. Жінці, яка перебуває поруч з типовим Раком, доведеться терпіти його часту зміну настрою і напади песимізму.

Лев

Головний недолік чоловіки-Лева – роздута зарозумілість. Звідси випливають інші негативні риси його характеру: нетерпимість до чужої думки, диктаторські замашки, зарозумілість і т.д. Сам він ніколи не стане ні під кого підлаштовуватися, тому жінка, яка знаходиться поруч з ним, повинна володіти безмежним терпінням і щиро любити його.

Діва

Чоловік, народжений під знаком Діви, може будь-яку людину вивести з себе своїм прагненням до перфекціонізму. Він не упустить можливості відзначити чужі недоліки, обов’язково обговорить їх і запропонує варіанти усунення, навіть якщо його поради взагалі ніхто не питав. А ще це один з найбільш жадібних представників зодіакального кола. Однак замість слова «скупість» сам він вважає за краще використовувати більш м’які синоніми: «ощадливість» і «економія».

Терези

Чоловіки-Терези є власниками емоційно нестійкого характеру. Вони потребують постійної підтримки і схвалення, хоча самі не можуть запропонувати того ж своїм другим половинкам. Обраниця представника цього знака повинна бути готовою взяти на себе роль лідера, адже «повітряний» чоловік буде будь-якими шляхами уникати відповідальності. З недоліків астрологи також відзначають нарцисизм і низьку стресостійкість.

Скорпіон

Кожен типовий представник цього знака є володарем тарганів в голові. Іноді здається, що простих Скорпіонів просто не існує. Якщо акцентувати увагу на їх основних недоліках, не можна не сказати про прагнення до тотального контролю і частих психологічних маніпуляцій. Крім того, духовно нерозвинені представники водної стихії безжальні, ревниві і мстиві.

Стрілецьаа

Істотним мінусом в поведінці чоловіка, народженого під знаком Стрільця, вважається невміння тримати своє слово. Він легко дає обіцянки, які навіть не збирається виконувати. Для нього характерна також неуважність і легковажне ставлення до речей, важливих для партнерки. Наприклад, він не пам’ятає ключові дати і забуває купити подарунок, але при цьому в душі не відчуває себе винним.

Козеріг

Один з головних недоліків чоловіки-Козерога – вимогливість до інших людей. Він акцентує увагу на малозначних дрібницях і проїсть всі печінки своїй супутниці. Менш розвинені представники цього знака представляють ще більшу небезпеку, оскільки для досягнення своїх цілей вони безсоромно можуть використовувати найближчих людей.

Водолій

Чоловік-Водолій не може повністю віддатися романтичним почуттям і вкладатися у стосунки. Він егоїст по натурі, причому розважливий, що володіє здатністю маніпулювати свідомістю людей, що довірилися йому. Типовий Водолій буває також надмірно прямолінійний у своїх висловлюваннях. Його слова б’ють по хворому місці, але вибачатися він не вміє.

Риби

Чоловіки-Риби дуже люблять все прикрашати і навішувати локшину на вуха заради власної розваги. Його обраниця повинна звикнути ділити всі слова коханого надвоє. Серед інших недоліків представників цього знака астрологи виділяють небажання брати на себе відповідальність і залежність від громадської думки. Риби і самі вміють маніпулювати іншими, але частіше вони виступають в ролі ведених.

Джерело.

Читайте також