Які робочі місця обіцяють мешканцям Рівненщини в межах державних програм?

Під час щоденного брифінгу перший заступник голови РОДА Сергій Подолін розповів, які робочі місця будуть створені на Рівненщині, зокрема,  у рамках програми «500 тисяч робочих місць для безробітних».

За його словами, реалізація державної програми будівництва доріг та втілення проектів соціальної інфраструктури дозволить створити нові робочі місця як в Україні, так і в Рівненській області.

«Кошти, виділені на реалізацію даної програми, дають можливість створити додаткові місця у транспортно-логістичній інфраструктурі, у виробництві будівельних матеріалів, деревообробки та інше», - повідомив пан Подолін.

Що стосується малого та середнього бізнесу, то за словами заступника, його робота відновлюється поступово зі зняттям карантинних обмежень.

«Сприяти збільшенню робочих місць у малому та середньому бізнесі буде залучення до державної фінансової підтримки у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9» - відсоткові ставки – а також, «Нові гроші», - прокоментував чиновник.

Значну роль грає і мораторій, який сьогодні діє на здійснення планових перевірок серед суб’єктів малого і середнього бізнесу.

Читайте також