Які села та міста Рівненщини завтра будуть без електрики?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Завтра, 16 жовтня, буде відсутня електрика в Рівному на вулицях Воля, П.Дорошенка, Соборна, Пересопницька, Підгірна, пр.Підгірний, Шевський, Замкова, Шкільна, Костромська, Буковинська з 09 до 17 години. Крім того, через ремонтно-експлуатаційні роботи не буде світла в селах Плоска, Малий Шпаків, Олександрія, Городок, Понебель, Зозів, Караєвичі Рівненського району, у селах Голубне та Орлівка Березнівського району.

На Володимиреччині без електрики будуть у селах Мульчиці, Кримне, Журавлине, Уріччя, Рудка, Бабка, Б.Воля, Березина, а також у селі Дорогобуж Гощанського району. Також у зв’язку із капітальним ремонтом буде відсутнє електропостачання у селах Дубенського району: Повча, Панталія, Збитин, Варковичі.

Через ремонтно-експлуатаційні роботи з 09 до 17 години не буде електрики в селі Зелень Дубровицького району. А на Заріченщині через чистку траси вимкнуть електрику в селі Кухче, через капремонт – у селах Млинок, Борова.

У Здолбунові на вулицях Шевченка, Пушкіна та Б.Хмельницького та в селі Миротин через ремонтно-експлуатаційні роботи зранку і до 17 години не буде електропостачання. А також у селі Півче через капітальний ремонт.

У Корці сидітимуть без світла на вулицях Жовтнева, Грабовщина, Набережна у зв’язку із капітальним ремонтом. У селі Лісопіль Костопільського району, селах Вовковиї, Брищі, Малин, Новосілки, Кнерути, Бакорин, Острожець та Красне Млинівського району без електрики будуть майже весь день, а у Млинові – на вулицях Лугова, Муравицька, П.Орлика, Народна.

У місті Острог на вулицях І.Федорова, К.Ціолковського, М.Шугаєвського через ремонтно-експлуатаційні роботи з 09 до 17 години весь місяць вимикатимуть електрику. А на декілька днів – у селах Почапки, Новородчиця.

У селах Старики, Перенятин, Ситне, Опарипси та Хотин Радивилівського району через ремонтно-експлуатаційні роботи не буде електрики до 17-18 години, а через чистку траси – у селі Рідків.

У селі Рокитне Рокитнівського району, а також селах Сарненського району: смт.Клесів (Чехова, Шкільна, Мічурина, Чапаєва, Дзержинського, Садова, Комінтерна, Коцюбинського), с.Мельниця, смт.Степань (Новохатська, 16 Липня), с.Волоша, Калинівка, Яблунька, Кузьмівка, Підгірник, та у місті Сарни (вулиці Суворова, Миру, Чорновола, Пархоменка, Робітнича) не буде електрики через ремонтно-експлуатаційні роботи.

Читайте також