Які статки задекларувала колишня головна лікарка Рівненської обласної стоматполіклініки?

Побутує думка, що сфера стоматології дуже грошовита і стоматологи в Україні мають чималі статки. Ми поцікавились, скільки грошей та майна задекларувала у 2019 році головна лікарка Рівненської обласної стоматологічної поліклініки Валентина Сухляк.

Нагадаємо, поліклініку пані Валентина очолює з 2017 року. До цього вона працювала завідувачкою лікувального відділення міської дитячої стоматологічної поліклініки.

Валентина Сухляк проживає разом із чоловіком Владиславом та двома синами Олегом та Матвієм. 

У декларації за 2019 рік у пані Валентини зареєстровано у спільній власності квартиру у Хмельницькому площею 62,1 кв. м. Також у декларації зареєстровано житловий будинок у Білій Криниці, площею 339,5 кв. м. та квартиру у Рівному площею 23,2 кв. м. (придбана у 2018 році).

У спільній власності - легковий автомобіль Chevrolet Aveo 2005 року та RENAULT MEGANE 2014 року. Також пані Сухляк володіє автомобілем AUDI Q5 2009 року випуску.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи – понад 128 тисяч грн. Державна та соціальна матеріальна допомога – 6020 грн. Гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами – 4899 грн.

Чоловік Владислав Сухляк за 2019 рік отримав дохід у понад 180 тисяч гривень. Також він задекларував дохід від відчуження майна та подарунку у негрошовій формі загальною сумою майже 750 тисяч гривень.

Готівкових коштів у декларації Валентини Сухляк не вказано.

До слова, Валентину Сухляк у червні поточного року звільнили із посади головного лікаря у зв'язку із закінченням терміну дії контракту, укладеного між нею та обласною радою.

Читайте також