Які три знаки Зодіаку розбагатіють у червні?

Оскільки планета спілкування та інформації Меркурій майже весь червень буде перебувати в ретроградній петлі, в фінансових питаннях — передусім бізнесі та співробітництві з партнерами — виникнуть труднощі, що з великою часткою ймовірності негативно, але, на щастя, тимчасово позначиться на матеріальному становищі багатьох людей.

Однак це не означає, що не буде тих, кому зірки приготували приємний сюрприз — їхній рахунок у банку не зменшиться, а збільшиться.

Овен (21.03 — 20.04)

Овни навряд чи можуть розраховувати на збільшення заробітної плати за основним місцем роботи, головне, щоб хоча б її виплатили вчасно — з цим останнім часом виникають деякі проблеми. Зате несподівано запропонований ним підробіток може виявитися більш ніж вигідним. Приверне до нього представників знака хтось із знайомих, за що вони згодом будуть їм дуже вдячні. Більш того, з часом те, що зараз вважається підробітком, може стати основним — і добре оплачуваним — заняттям.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята — особливо ті з них, хто перебуває в хороших стосунках із начальством — можуть розраховувати на додаткову роботу, яка хоч і навантажить їх більше, ніж інших співробітників, зате принесе додатковий — і вельми непоганий — заробіток. Ну а на що витрачати прибуток, для представників знака — не питання, вони тут же вирушать на шопінг і залишать в магазинах і бутиках — до великого свого задоволення — значну частину заробленого. Отриманого в результаті гарного настрою їм вистачить до наступних виплат.

Стрілець (23.11 — 21.12)

У Стрільців несподівано навіть для них самих різко піде вгору кар'єра: самі вони жодних кроків для цього не робили, але, мабуть, начальство звернуло увагу на їхню роботу і вирішило використовувати представників знака на більш серйозних позиціях. Результатом, як і належить в таких випадках, стане підвищення заробітної плати, але Стрільцям, швидше за все, буде ніколи її витрачати. Нові завдання, які постануть перед ними в повний зріст, просто не залишать їм на це часу, та й з поїздкою на відпочинок, незважаючи на наявність коштів, доведеться почекати.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водоліям — переважно тим із них, чия професія пов'язана з вчиненням великих фінансових угод — пощастить, вони зможуть підписати кілька серйозних документів на велику суму, що значно поліпшить їхнє матеріальне становище. Щоправда, представникам знака доведеться виконати одну умову: оскільки деякі з цих справ будуть пов'язані з неабиякою часткою ризику, необхідно дотримуватися обережності, в іншому разі замість очікуваного прибутку цілком можна буде отримати збиток.

Читайте також