Які знаки Зодіаку найбільш психологічно стійкі?

Насправді ми всі сильні. Ми вижили, незважаючи ні на що, а значить – вже сильні. Однак деякі з нас все ж психологічно – сильніші. Наприклад, народжені під певними знаками Зодіаку. Що найцікавіше, сила приходить до них саме в потрібний момент і в потрібному місці. Це може бути знак, подія, несподівана допомога та інше.

Ні, ці люди не «розумніші або мудріші», просто вони справляються з проблемами і випробуваннями, не відчуваючи себе пригніченими або зламаними. Ось шість знаків Зодіаку, народжені під якими психологічно – дуже сильні:

СТРІЛЕЦЬ

Через те, що представники цього знака в основному живуть «в своїй голові» (24 години на добу, 7 днів на тиждень), вони знають, що таке ментальна сила, як ніхто інший. Стрільці миттєво і блискуче обробляють отриману ззовні інформацію, і виробили власний механізм, як справлятися зі стресом або життєвими проблемами.

Якщо Стрілець потрапляє в небезпечну ситуацію разом з іншими людьми, то краще за всіх знає, як з цим впоратися. Причому він це робить спокійно, без особливої помпезності і пафосу. Він просто знає, що в кінці кінців все буде добре, і це почуття впевненості – передається іншим.

ОВЕН

Що робить Овна таким сильним, так це його життєвий досвід і те, що він ніколи не тікав і не ховався від проблем. Він багато чого побачив, багато пережив, тому здивувати або налякати народжених під цим знаком Зодіаку чимось – практично неможливо. Ось чому в плані виживання Овен вважається одним з найсильніших знаків в психологічному плані.

Він упертий і наполегливий. Але це тільки на користь в критичні моменти, адже ні за що не здасться і не опустить руки. Так уже влаштований його розум. Овен виживе в будь-яких умовах і буде процвітати. Іншого варіанту представник цього знака Зодіаку навіть не допускає.

До речі, народжені під знаком Овна – сильні і в фізичному плані. Але ніщо не зрівняється з їх психологічної стійкістю і міццю. Тут їм практично немає рівних.

ЛЕВ

Лев може зробити все на світі. Лев може перемогти всіх на світі. Просто запитайте його про це, і почуєте у відповідь: «Немає проблем, все зроблю!» І це зовсім не жарт. Якщо народженого під цим знаком спантеличити будь-яким завданням, будьте впевнені – завдання вже виконано.

Представники цього знака зробили за своє життя багато дивовижних речей, і більшість з цих досягнень є розумовими, а не фізичними. Так, їм подобається бути в центрі уваги. Але справа в тому, що для того, щоб бути в центрі уваги, необхідна неймовірна душевна стійкість, і вона у них є! Вони ніколи не здаються і завжди перемагають. Одним словом, справжні леви!

СКОРПІОН

Народжені під цим знаком – непрості. І бути поруч з ними – також дуже непросто. Вони довго вивчають людину, перш ніж підпустити ближче, і далеко не кожен буде удостоєний такої честі. Іноді навіть складається враження, що вони навмисно завдають болю, що їм подобається споглядати чужий біль. І це частково правда. У тих випадках, коли ви – ворог.

Але щоб насолоджуватися болем, потрібна неабияка психологічна сила і витривалість. Ігнорувати чужі почуття і бути по-справжньому нещадним до ворогів – це не просто бути злим і грубим до оточуючих. Для цього потрібен особливий талант, а Скорпіон в цьому – досяг успіху.

ТЕЛЕЦЬ

Представники цього знака Зодіаку не народилися ментально сильними. Їм довелося всього домагатися самим, і перш за все – психологічної сили. Вони її буквально вирвали у Природи. Це далося їм нелегко і не пройшло безслідно, але – зробили це.

Телець сповнений рішучості, а це і є сила. Його зброя – це розум. Він завжди готовий до миру, але зачепите – дуже пошкодуєте.

Народжені під знаком Тельця не грають в ігри розуму. Вони їм просто не цікаві. Вони аналізують, приймають рішення і приступають до дій. Їх перевага – це вміння користуватися власними мізками. І, – небачена рішучість.

РАК

Народжених під цим знаком вже точно не назвеш домосідами, які весь час лежать на дивані, ниють і оплакують свою жахливу долю. Хоча часом виглядають саме так. Але це оманлива маска. Насправді вони відточили свої «ментальні здібності» до досконалості. Психологічно – Раки дуже сильні і витривалі.

Представники цього знака задумливі, по життю – мислителі, планувальники, дизайнери, організатори. Раки знають, як досягти мети, навіть якщо весь світ сумнівається в них.

Джерело.

Читайте також