Яку погоду чекати в Рівному з 1 по 7 лютого

Загальна погодна картина першого тижня лютого в Рівному

Останній місяць зими в Рівному розпочнеться з морозів, які вже на третій день відступлять під натиском хвилі теплого південного повітря. Увесь перший тиждень лютого небо вкриватиме суцільна хмарність. Незначні та нетривалі прояснення можливі лише вдень 2 лютого.

Хуртовини, які лютували на при кінці січня, за прогнозами синоптиків https://pogoda.meta.ua/, вгамуються і ймовірність опадів становить від 38% до 60%. З середини тижня розпочнеться відлига, на зміну якій в неділю 7 лютого прийде чергове похолодання. 

Подробиці погоди в Рівному з 1 по 7 лютого

Початок лютого в Рівному буде досить морозним: в перші дні місяця нічна температура становитиме від -9°С до -12°С. Вдень 1 числа стовпчик термометра покаже -6°С, але при північному вітрі та вологості повітря до 86% буде відчуватися як -11°С. Вночі можливий незначний сніг, який припиниться вранці, день пройде без опадів.

З середи південний вітер принесе до Рівненщини потепління, і денна температура досягне позначки +3°С. Можливий незначний дощ. Відлига протримається до суботи, яка стане найтеплішим днем тижня: повітря прогріється до +7°С. Але вже в неділю почне надходити морозний фронт, разом з яким слід чекати похолодання до -5°С.

Читайте також