Юна рівнянка, яка брала участь у "Голосі. Діти", розповіла про враження від проекту

Маленька рівнянка  Дaр’я Бугайчук  стала другою учасницею з нашого міста, яка просто вразила журі шоу “Голос країни.Діти”. Дівчинка змогла повернути всі три крісла зіркових тренерів завдяки виконанню пісні THE HARDKISS – Антaрктида. А також з успіхом пройшла до наступного етапу шоу після вокальних боїв, повідомляє портал "Рівняни". 

На жаль, рівнянка не пройшла до етапу прямих ефірів, але попри це змогла “засяяти” на всю країну і впевнена, що це тільки початок її співочого шляху:

Ось і закінчилася моя участь в проекті #ГОЛОСДІТИ5! Я неймовірно щаслива, що я була його частинкою. Сподіваюся, що моя участь в ньому запам’яталася глядачам, бо для справжнього артиста ~ це найголовніше! Я дякую усім своїм друзям за неймовірну підтримку, дякую всій нашій команді #ВРЕМЯиСТЕКЛО за незабутні моменти, які ми пережили разом, дякую всім,  хто створює цей неймовірний проект, усім, хто вкладає в нього душу, дякую моїм тренерам на проекті - НАДІ і ПОЗИТИВУ за досвід і нові можливості, хочу подякувати моєму педагогу ОЛЕНІ ТАРНОВЕЦЬКІЙ за те, що вона пройшла весь цей шлях разом зі мною і, звісно, хочу подякувати моїм батькам за любов і підтримку. Це тільки початок …

Читайте також