Юна спортсменка із Млинова здобула 5 медалей на змаганнях у Дніпрі

Нещодавно в Дніпрі відбувся чемпіонат України пам’яті В’ячеслава Сорокіна з веслування на байдарках та каное і увінчався він чималими здобутками для нашої землячки. Млинівчанка Олена Циганкова отримала низку нагород.

Журналістка Інформаційного порталу Млинова привітала Олену та поцікавилась її досягненнями та планами на найближче майбутнє.

«Карантин вніс чимало корективів у самі змагання різного рівня, але ми тренувалися у звичному режимі. З тренером Юрієм Чебаном вирішили спробувати сили в чемпіонаті України пам’яті В’ячеслава Сорокіна, який проходив з 30 липня по 2 серпня. Цей чемпіонат – це відбір на чемпіонат Європи. У загальному я отримала 5 медалей. А саме: на дистанціях 500 м та 200 м в одиночці ІІІ місце, а також у двійці з напарницею Юліаною Путніною на дистанції 1000 м ІІ місце, на дистанції 200 м ІІІ місце. І місце ми отримали в новому виді двійка-мікс (веслують хлопець та дівчина) з напарником Олегом Боровиком на дистанції 500 м. З планів на найближче майбутнє – сьогодні розпочинається молодіжний чемпіонат України, в якому я також візьму участь. Звісно, я докладу зусилля, щоб продемонструвати не гірший результат»,- розповіла Олена Циганкова.

 

Читайте також