Ювенальні поліцейські проводять роз’яснювальну роботу із рівнянами щодо заборони перебування на дитмайданчиках

Сьогодні, 29 квітня, впродовж дня до поліції надійшло понад 10 повідомлень щодо скупчення осіб, зокрема й дітей у зонах відпочинку.

На повідомлення, які стосуються малолітніх чи неповнолітніх дітей, зокрема правопорушення, вчинені ними чи по відношенню до них, виїжджають працівники ювенальної превенції Рівненського відділу поліції. Поліцейські проводять превентивну роботу та роз’яснюють громадянам вимоги Кабміну щодо заборони перебування на спортивних та дитячих майданчиках і необхідності неухильного дотримання правил карантину. Наразі рівняни із розумінням поставилися до попереджень і залишили зони відпочинку.

Жодного протоколу наразі поліцейські за такі порушення не складали.

Водночас, правоохоронці звертають увагу громадян, які за сприятливих погодних умов виходять на прогулянку з дітьми, дотримуватися встановлених обмежень і заборони перебування на спортивних та дитячих майданчиках. Подбаймо про здоров’я майбутнього покоління разом!

У разі виявлення правопорушення прохання телефонувати, передусім, на спецлінію 102, аби працівники поліції могли оперативно відреагувати та припинити його.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

Читайте також