З чим звертаються мешканці Рівненщини до контактного центру адміністрації?

З початку року на «гарячу лінію» Контактного центру Рівненської ОДА звернувся 5821 житель Рівненщини. 

Більше 3 тисяч мешканців області телефонували безпосередньо до Контактного центру, понад 2 тисячі – через урядову «гарячу лінію».

Більшість громадян цікавились питаннями комунального господарства, субсидії, охорони здоров’я, захисту прав споживачів, пенсійної, медичної та освітньої реформи. Низка запитів була щодо соціальної проблематики, зокрема, щодо вчасності соціальних виплат, ціноутворення на продовольчі товари та ліки. Продовжують турбувати заявників проблеми житлово-комунального господарства та благоустрою.

Телефонні дзвінки надходили  з Вараша, Острога та міста Дубно. Також із Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Зарічненського, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Млинівського, Радивилівського, Острозького, Рівненського, Рокитнівського та Сарненського районів. Найактивнішими виявились жителі Рівного, відтак, зареєстровано понад 868  дзвінків.

Зокрема, контактним центром опрацьовано 33 звернення від мешканців АР Крим, м. Севастополя (5), Донецької (18) та Луганської (10) областей.

Варто зазначити, що громадяни, вирішуючи нагальні питання через «гарячу лінію», висловлювали вдячність за оперативне реагування та допомогу у вирішенні проблем.

Усі звернення, що потребують невідкладного реагування, постійно знаходяться на контролі у керівництва контактного центру та облдержадміністрації. Тому, середній термін розгляду звернень, що надходить на Урядову «Гарячу лінію» та «Гаряча лінію» Рівненської ОДА складає 7 днів.

Нагадаємо, «гаряча лінія» (0 800 500 078) працює цілодобово.

Прес-служба Рівненської ОДА

Читайте також