З Рівного до Єгипту: у березні рівняни можуть літати на відпочинок з рідного міста

Вже з 23 березня з Міжнародного аеропорту "Рівне" стартують вильоти до Єгипту в Шарм-Ель-Шейх. Польотну програму розпочне туроператор "Join Up!".

Перельоти здійснюватимуться на двох літаках МD-83 1996 та 1999 років випуску авіакомпанії "Буковина". Також ще один літак буде запасним та стоятиме в аеропорту. В одному літаку - 172 крісла.

"Це літаки з гарним обслуговуванням, з новим салоном. "Буковина" змінила крісла на сліми і, я думаю, що туристам сподобається. Завантаження літака на перший виліт дозволяє нам із впевненістю говорити, що польотна програма відбудеться", - розповів начальник відділу розвитку та продажів і партнерських відносин туроператора "Join Up!" Антон Савченко.

Туроператор, Рівненський аеропорт та Рівненська ОДА підписали також Меморандум, аби закріпити співпрацю.

"Проблем у нас із приміщенням немає ніяких. Ми поліпшили умови для пасажирів, зараз готуємо багажне відділення. Пасажир іде в сектор на виліт вже без багажу. Санвузли, які були в самому аеровокзалі, оновили", - зазначив директор летовища Ігор Насинюк.

Також у Рівненському аеропорту відтепер буде Duty Free. Відповідний договір, за словами Ігоря Насинюка, був підписаний у кінці 2018 року.

Читайте також