З яких знаків Зодіаку виходять погані керівники?

Як визначити, як людина буде поводитися в ролі начальника? Звернемося до астрології, пише сайт "Коментарі"

Діва

Діва у своєму прагненні до ідеалу переплюне всіх. Вона має все тримати під контролем. Якщо Діва помітить у вашому звіті найменшу неточність — він полетить в смітник, пише timesofindia. Можливо, це добре для розвитку бізнесу. А як же атмосфера всередині колективу? Діви не приймають вибачень, не прощають запізнень, не вірять байкам про хворих дітей, пробки на дорозі та пожежі у квартирі. В їхніх очах підлеглі — це ледарі, які просиджують штани, погано працюють і даремно отримують зарплату.

Скорпіон

Скорпіони здатні відчувати конкуренцію там, де її в принципі бути не може, а також вони можуть виключно ділові розбіжності переносити на рівень особистих. У зв'язку з цим з ними буває неможливо працювати, особливо якщо ви їхній підлеглий, бо потреба у владі у представників цього знака Зодіаку величезна. Це начальник-тиран.

Лев

Лев — занадто авторитарний керівник. Успіх будь-якого начальника полягає в тому, щоб чути свій колектив, враховувати чужу думку і бути гнучким у своїх рішеннях, але Левам властива абсолютно протилежна політика — буде так, як я сказав, і крапка.
 

Читайте також