За 10 місяців цього року за сприянням Рівненської обласної служби зайнятості працевлаштовано 232 учасники АТО (ООС) та 28 переселенців

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Послугами обласної служби зайнятості у січні-жовтні 2019 року скористались 855 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції. З них мали право на отримання допомоги по безробіттю 770 осіб. Всього у січні-жовтні 2019 року працевлаштовано 232 учасники АТО (ООС), проходили професійне навчання 87 осіб. Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 24 особи. Профорієнтаційними послугами скористалося 790 безробітних осіб.

 Крім того, з початку року послуги служби зайнятості отримували 95 осіб, які переміщені з  тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. З них 58 осіб мали статус безробітного, отримували допомогу по безробіттю 53 особи. За сприяння служби зайнятості 28 переселенців були працевлаштовані та 8 безробітних проходили професійне навчання.

Директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук повідомив, що станом на 1 листопада 2019 року послуги Рівненської служби зайнятості продовжували отримувати 20 безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб та 314 безробітних з числа учасників АТО (ООС).

Рівненський обласний центр зайнятості

Читайте також