За 3 дні на Рівненщині 20 водіїв потрапили у ДТП

фото - Фейсбук

Від початку тижня на гарячу лінію 102 звернулося понад 20 водіїв, які стали учасниками дорожньо-транспортних пригод, пише Патрульна поліція Рівненської області.

Оформлено понад 10 протоколів за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, стільки ж європротоколів складено самими учасниками пригод. Також 5 разів реєструвались ДТП з постраждалими, 2 з них перекваліфіковані в без потерпілих. В одній - постраждала вагітна жінка, ще від однієї госпіталізували велосипедиста.

В понеділок на перехресті вул. Олени Теліги – вул. Дубенська трапилась ДТП за участі маршрутного транспортного засобу БОГДАН та легкового автомобіля SKODA.

50-річний водій автобуса не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху в результаті чого здійснив зіткнення з іншим автомобілем, водій якого здійснював маневр повороту ліворуч. Внаслідок пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Ні водії, ні пасажири не постраждили.

На керманича автобуса склали протокол за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Патрульна поліція закликає усіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР.

Пам'ятайте, ВАС ЧЕКАЮТЬ ВДОМА!

Читайте також