За 3 дні нового року на Рівненщині у ДТП загинуло троє осіб

фото ілюстративне

У зв’язку із прогнозованими опадами у найближчі дні, зниженням температури зовнішнього повітря, а відтак погіршенням погодних умов, працівники поліції звертаються до водіїв і пішоходів бути максимально уважними та суворо дотримуватися Правил дорожнього руху.

За три дні нового року на Рівненщині сталося п’ять ДТП із потерпілими, в яких троє осіб загинуло. Саме порушення правил безпеки на дорозі призвели до втрачених життя і здоров’я. 

Правоохоронці закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху та особистої безпеки: враховуйте стан проїзної частини дороги, тротуарів за несприятливих погодних умов; не сідайте за кермо напідпитку та не допускайте інших до кермування у стані сп’яніння; не перевищуйте швидкість; не здійснюйте небезпечних маневрувань і дотримуйтесь дистанції; не перетинайте дорогу у невстановленому місці, на заборонений сигнал світлофора, у навушниках, спілкуючись по мобільному телефону, тощо; будьте максимально уважними, коли бачите на узбіччі чи проїзній частині дітей.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також