За роботу в березні Третяк преміював працівників міськвиконкому

Фото - відкриті джерела

За роботу в березні міський голова Рівного Олександр Третяк преміював працівників апарату міськвиконкому та Квасилівської селищної ради. Відповідні розпорядження з’явились на сайті Рівнеради. Розповідаємо, хто і за що отримав доплати.

Премії в розмірі 200% посадового окладу призначено консультанту міського голови Олександру Джигирею. Премію в розмірі 200% посадового окладу, надбавки за ранг, вислугу років, високі досягнення у праці отримав керуючий справами виконкому Петро Середюк.

Начальників управлінь і служб преміювали в розмірі 200% посадового окладу, їх заступники отримали 150% премії.

За напруженість у роботі та доплати за ненормований робочий день водій міського голови Юрій Сабанюк отримав доплату в розмірі 140% посадового окладу.

125% від посадового окладу призначено за березень прибиральницям службового приміщення. 120% від посадового окладу отримав начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга.

Премії в розмірі 100% посадового окладу отримали секретар міської ради Віктор Шакирзян та староста Квасилова Віта Кисільова. 80% доплат до зарплати призначили для головного спеціаліста управління з надзвичайних ситуацій П. Будза.

Преміальні в розмірі 70% від зарплати також отримають секретарка керівника міськвиконкому, старший інспектор, комендант, оператор комп’ютерного набору. 50% - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, начальники відділів, заступники начальників відділів, завідуючі секторів, головні спеціалісти, головні спеціалісти-юристи, головний спеціаліст-секретар адмінкомісії, спеціалісти І категорії, радник.

За багаторічну професійну діяльність, високий профіесіоналізм і з нагоди ювілею додатково в розмірі посадового окладу преміювали:

  • Н.Марщівську – начальницю відділу обліку та розподілу житла;
  • Л.Шульгу – начальника відділу реформування житлово-комунального господарства;
  • Н. Касянчук – головного спеціаліста організаційно-контрольного відділу.

За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків додатково преміювали:

  • начальницю відділу бухгалтерського обліку Л.Сиву;
  • головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку Г.Ліончук;
  • головного спеціаліста відділу автоматизації, інформаційного забезпечення і управління Т. Скляр.

Премію в розмірі посадового окладу призначили для спеціаліста-юриста Квасилівської селищної ради А. Зойкіна – за сумлінне виконання своїх обов’язків, забезпечення ефективної підготовки документів по оформленню та здачі їх у відповідні структурні підрозділи виконавчого комітету.

Нарахування та виплату премії проводять в межах фонду преміювання за березень 2021 та економії фонду оплати праці.

Читайте також