За спробу дати хабар патрульним судитимуть жителя Березнівського району

Березнівським відділом Сарненської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно 50-річного жителя Березнівського району, котрий в липні 2020 року пропонував працівниками патрульної поліції неправомірну вигоду в розмірі 2000 гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

За результатами проведеного досудового розслідування органом слідства здобуто достатні докази причетності вказаної особи до інкримінованого йому злочину та 31.07.2020 за процесуального керівництва Березнівського відділу місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно даної особи за фактом вчинення нею злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі, надати неправомірну вигоду за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує будь – яку дію з використанням наданого їй службового становища).

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури
Рівненської області

Читайте також