Забудовник ЖК "На Щасливому" привітав рівнян з Днем Вишиванки

Сьогодні, 21 травня, в Україні святкують Всесвітній День вишиванки. Це міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. 

На своїй сторінці у Фейсбук забудовник ЖК "На Щасливому" Роман Курис привітав рівнян із цим святом.

"Згадаймо про наших предків, історію українських традицій та атрибутів, про їх значення. Згідно з повір’ям, вишита сорочка це оберіг від зла. Саме тому вишиванки оздоблюють на рукавах, комірах і подолі, щоб візерунок торкався тіла. Цьогорічний день вишиванки присвячується українській родині та родоводу, бо сім’я найважливіше", - зазначив відомий рівнянин.

Пан Курис побажав мешканцям Рівненщини щастя та натхнення.

"Хай наші батьки, які прищеплювали любов та повагу до українських цінностей, наші діти, які саме зараз пізнають світ та українські традиції будуть здорові. Друзі, радійте кожному дню та піклуйтесь про здоров’я своїх рідних. Разом ми зробимо нашу Україну процвітаючою, а її атрибути та традиції відомими у найвіддаленіших куточках світу. Це свято уже перетнуло кордони й об'єднало українців по всьому світу. Одягайте вишиванку, тому що це модно та стильно!", - написав Роман Курис.

Читайте також