Забудовника «Рівненської брами» звинуватили у віджиманні квартир

На сесію Рівнеради прийшли вкладники квартир багатостраждального житлового комплексу «Рівненська брама». В руках людей плакати «БКМ віджимає житло у пайовиків Рівненської брами».

Нагадаємо, житловий комплекс на розі вулиць Гагаріна-Костромська вже перейшов до рук третього власника. Частина людей двічі заплатила за житло, але досі не можуть поселитися в свої квартири.

За словами ошуканих вкладників, новий забудовник вимагає від людей платити додаткові кошти за вже придбані квартири. Говорять і про  зареєстровані подвійні продажі житла. Люди кажуть, що судові та кримінальні справи затягуються, що викликає підозру у підкупі правоохоронних органів.

Міський голова Рівного Володимир Хомко порадив людям звертатися до суду, аби законно відстоювати свої права на квартири. Пайовики, в свою чергу, готують колективний позов в поліцію та прокуратуру по факту шахрайства.

Голова тимчасової комісії з питання проблемних будівництв Андрій Кузьмич заявив, що депутати приймуть звернення громадян до прокуратури та допоможуть вирішити цю ситуацію.

Читайте також